Jobbsafari är en del avschibsted logo

Din nya framtid? Utbilda dig till C-chaufför!

Din nya framtid? Utbilda dig till C-chaufför!

OnePartnerGroup Halland AB · Falkenberg · Ansök senast 11 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OnePartnerGroup Halland startar nu ett samarbete med Yrkesakademin i Falkenberg och genomför tillsammans med Arbetsförmedlingen en rekryteringsutbildning till lastbilsförare med C-/CE-kort. Detta är en fantastisk möjlighet som endast kräver ditt engagemang och intresse för att skaffa dig en ny karriärmöjlighet samt anställning efter genomförd utbildning. Då kvinnor är underrepresenterade inom chaufförsyrket finns det en stark strävan att med denna utbildning verka för en jämnare könsfördelning inom branschen.

För att vara aktuell för chaufförsutbildningen skall du uppfylla följande krav:
– du ska vara inskriven som arbetssökande hos Arbetsförmedlingen
– du ska ha B-körkort för manuellt växlad bil (gärna med flerårig körvana)
– du ska ha fyllt 21 år
– du ska behärska svenska språket för att kunna tillgodose dig utbildningen 
– du ska inte ha några hinder för att beviljas körkortstillstånd

Tester och kompetenskartläggning kommer ske i augusti. Utbildningsstart kommer att ske i oktober. Utbildningen är kostnadsfri för dig och du erhåller aktivitetsstöd under utbildningen.
I utbildningen ingår alla moment som ska göra dig klar för att kunna anställas som lastbilsförare. När du genomfört utbildningen med godkänt resultat kommer du att bli anställd på heltid av OnePartnerGroup i direkt anslutning till utbildningens avslut.

Upplägget är följande
Efter att du skickat in din ansökan kommer ett urvalsarbete att ske. Vi på OnePartnerGroup kommer att kalla in de kandidater som går vidare på intervju. Du blir sedan kallad på informationsträff hos Yrkesakademin i juni där du även får en chans att träffa oss på OnePartnerGroup samt företag från branschen. Om du går vidare kommer Arbetsförmedlingen fatta beslut innan du anvisas till en förberedande utbildningsmodul. När du genomfört denna med godkänt resultat går du vidare in på huvudutbildningen.
I din ansökan skriver du varför just du är intresserad av yrket lastbilsförare. Skicka in din ansökan så fort som möjligt då urvalet sker löpande och antalet platser är begränsat.

Anställningsvillkor 
Anställningsform: Visstidsanställning om 6 månader tillämpas, därefter möjlighet till tillsvidareanställning alternativt anställning hos kundföretag.
Arbetstid: Heltid
Lön: Enligt avtal
Körkort: B-körkort är ett krav (manuell växellåda)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Halland AB

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

OnePartnerGroup Halland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons