Jobbsafari är en del avschibsted logo

Digital Marknadsföringsansvarig till InnovDr // Göteborg

Digital Marknadsföringsansvarig till InnovDr // Göteborg

Oddwork · Göteborg · Ansök senast 7 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi visar vägen mot framtidens hälso- och sjukvård med en hel trupp av experter som är dedikerade att göra sjukvård lättillgängligt och förbättra samhällets hälsa. En patient i taget. Varje dag. Året runt. Vi är InnovDr och genom våra digitala "kollar" Urinkollen, Menskollen, Borreliakollen, Ögonkollen och Aknekollen har vi vänt på det traditionella konceptet. Istället är det patienten som uppsöker oss med den diagnos hen tror är mest trolig och läkaren gör en bedömning med hjälp av Kollarnas smarta beslutstöd. Vi är stolta att ha skapat tjänster som vi själva vill använda och som vi vill driva framåt! Med olika infallsvinklar från vårt team av läkare, ingenjörer och utvecklare utvecklas vi hela tiden. Och nu är det dags för dig att kliva in i hetluften. Andas du in Google Ads och andas ut kvalitetssäkrade annonseringar och kampanjer? Vad väntar du på - klicka dig in och bli vårt ess i rockärmen som Digital Marknadsföringsansvarig. Vi ser fram emot att ha med dig på resan framåt.


Som Digital Marknadsföringsansvarig
Vi är ett litet team på en tillväxtresa och ser i den närmaste framtiden att flera nya tjänster tillsätts. Hos oss kommer du in som en spelskicklig marknadsförare med både analys och optimering som dina spetskvalitéer. Du kommer hjälpa oss att öka trafik till våra kollar och driva konvertering från organisk och betald söktrafik. Med din spelförståelse blickar du ut på marknaden och väljer vilken trend som är värd att fullfölja och när det är bäst att stanna upp och välja om. Vi tror att du är offensiv - går på både Facebook- och Google-ads som om det inte finns någon morgondag och de satsningar du vill göra kommer backas upp av bolaget. Så länge det finns en tanke bakom dina beslut. Precis som varje spårvagnsräls leder en till rätt hållplats, optimerar du content och skapar marknadsföringsstrategier som tillslut tar oss till vår förväntade slutdestination: Att fler personer får lättillgänglig sjukvård genom oss. Har du även ett öga för ads och är fyndig med ord? Då finns det ingen anledning att du bara hovrar över ansök-knappen. Klicka dig bestämt vidare och sök idag. För visst är du personen som tror på att hårt slit lönar sig? Tänkte väl det.

Vi söker dig som...
...vi vill ha på plan när det är dags att kontra. Personen som aldrig riktigt är helt nöjd - det finns alltid småjusteringar att jobba med för att det ska bli hundra procent. Du har ett innovativt synsätt och behöver inte fråga för frågans skull - du är självsäker i dina val och tanken på att gå hem utan att checka av dagens to-do-list är inte ett alternativ. För du älskar helt enkelt det du gör. Och vet du vad? Det gör vi också.

Våra fyra önskemål till dig:
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Kunskaper inom SEO och förståelse för helheten inom sök och performance
  • Google- och Facebook Ads är dina spetskvalitéer
  • Relevant utbildning? Äsch. Bara du kan visa prov på hur grym du är!
  • En teamplayer som går igång på idén av att vara en del av vår resa framåt
Varför InnovDr?
Vid Domkyrkan sitter skratten och ja, svetten från hårt arbete, kvar i väggarna långt efter att sista personen har gått hem. Vi är ett ungt företag med stora drömmar och kanske ännu större arbetsmoral. Hos oss kommer du jobba tillsammans med läkare, forskare, affärsutvecklare och utvecklare för att göra sjukvård mer tillgängligt. En patient i taget. Varje dag. Året runt. Vi tror på positiv feedback och ärligt talat kommer vi heja på dig i allting du tar dig för. Med ett välmående bolag som grund och ett WHY som gör ditt arbete värt att arbeta lite hårdare för, tror vi att du är lika rätt för oss som vi tror att vi är rätt för dig.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-04-05

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835

Dela jobbannonsen

Anmäl annons