Jobbsafari är en del avschibsted logo

Digital kommunikatör

Maskinklippet · Karlshamn

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en digital kommunikatör med brinnande intresse för maskiner och teknik? Har du koll på senaste nytt inom skog, trädgård och verkstad? Är du en fena på sociala medier och en duktig skribent med god förmåga att skapa bra relationer? Gillar du dessutom att hjälpa och inspirera människor kanske du är den vi söker.

Om tjänsten

Tjänstens primära uppgift är att utveckla Maskinklippets digitala närvaro och en kombination mellan att inspirera våra följare på sociala medier och att hjälpa dem med kundtjänstrelaterade frågor. Du kommer dagligen att besvara kommentarer, meddelanden och frågor på Maskinklippets sociala medier. Ha löpande kontakt med våra följare och engagera dem med spännande och nytänkande material.

På Maskinklippet erbjuder vi en familjär arbetsmiljö med högt i tak och trevliga kollegor. Om du trivs i en föränderlig miljö där idéer kläcks på förmiddagen och verkställs på eftermiddagen kommer du känna dig som hemma i detta sällskap. Vi arbetar i en platt organisation där just nyfikenhet och en vilja att prova sig fram har varit företagets framgångskoncept, vilket också är anledningen till att vi uppmuntrar kreativitet, innovation och förändringar hos alla medarbetare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maskinklippet

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

0454-50590