Jobbsafari är en del avschibsted logo

Dietist, flexibel placering/distans VO kirurgi, Region Örebro län

Dietist, flexibel placering/distans VO kirurgi, Region Örebro län

Region Örebro län · Lindesberg · Ansök senast 11 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du dietist och vill ha ett lärorikt, omväxlande och stimulerande arbete finns här en tjänst på kirurgiska länskliniken Lindesberg!

På mottagningen finns sedan tidigare en erfaren dietistkollega men vi önskar nu bli fler. Denna dietisttjänst har en flexibel placering. Arbetsuppgifterna har fokus på kirurgmottagningen i Lindesberg och det går att arbeta både på plats men även på distans eller delvis via mottagningen i Örebro.

Dietist, flexibel placering/distans VO kirurgi, Region Örebro län

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna fokuserar på patienter som genomgår bariatrisk kirurgi. Dietisten har en framträdande och viktig roll i vården och planeringen kring dessa patienter. Du har egen mottagning där du träffar patienter inför operationen men även efter ingreppet i form av uppföljningar, samt träffar patienter med vissa komplikationer och specifika patientgrupper som behöver dietistkompetens utöver den vanliga vården. Arbetet innebär även tätt samarbete med sjuksköterskor, läkare och operationsplaneringen på mottagningen, samt samarbete med paramedicinska enheten på lasarettet. Detta sker både löpande men även i planerade team möten.

I arbetsuppgifterna ingår utvecklings- och förbättringsarbete. Då den bariatriska vården är i ständig utveckling ser vi gärna att du har ett intresse av just utvecklingsarbete och att hålla dig uppdaterad av det senaste inom området för att driva verksamheten framåt. Detta görs via egna efterforskningar men även genom konferenser, utbildningar och föreläsningar. Detta optimerar vården för våra patienter och vi anser att kompetensutveckling utgör en viktig del i arbetet. Vid kliniken drivs flertalet forskningsprojekt och vi ser det därför som extra meriterande om du har ett intresse för forskning och utveckling. Det finns goda möjligheter till egen forskningsutbildning eller om du är disputerad till fortsatt forskning.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du är legitimerad dietist. Meriterande är tidigare erfarenhet från kirurgisk verksamhet. Betydelsefullt är att ha förmåga att arbeta självständigt, ta eget initiativ och ansvar utifrån dietistens kunskapsområde. Viktigt är att ha en god samarbetsförmåga då du ingår i tvärprofessionella team.

Ansökan

Rekrytering sker fortlöpande så skicka din ansökan redan idag.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Lindesberg

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons