Dialyssjuksköterska sökes

Dedicare AB (publ) · Linköping

·

Ansök senast 29 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om uppdraget

Dedicare söker dig som är dialyssjuksköterska till ett långt och spännande uppdrag. Start omgående och pågår till slutet på sommaren. Dag- och kvällspass.  Det är ett uppdrag där du kommer att få arbeta med kompetenta och trevlig arbetskollegor där det ges möjlighet för dig att utvecklas. 

Dedicare erbjuder dig en förmånlig ersättning, rekryteringsbonus, reseersättning, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension enligt ITP-planen. Du kommer att ha nära kontakt med din Konsultchef som erbjuder dig ett tryggt och nära samarbete före, under och efter uppdraget. Du kan själv välja om du vill vara anställd eller arbeta som underkonsult. 

Låter det intressant? Kontakta mig!

Kvalifikationer

• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dedicare AB (publ)

Placering

Linköping

Kontaktperson

Dedicare AB (publ)