Jobbsafari är en del avschibsted logo

DIAGNOSTEKNIKER TILL LINDSTRÖMS BIL

Nexer Recruit · Trollhättan · Ansök senast 11 mars (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du erfarenhet av fordonstekniskt arbete och felsökning? Är du nyfiken på att testa något nytt och vill jobba för ett familjärt företag som tar hand om sin personal? Lindströms Bil i Trollhättan söker nu en Diagnostekniker till sitt team, läs mer nedan och sök redan idag!
Din vardag

Som Diagnostekniker blir du en del av vårt professionella serviceteam vid vår fullserviceanläggning i Trollhättan. Du kommer huvudsakligen arbeta med felsökningar och är en del av ett team som utför alla typer av förekommande arbeten på en serviceverkstad såsom service, reparationer och montering av tillbehör. Tillsammans arbetar du och dina kollegor varje dag för att utveckla Lindströms Bil till det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Trollhättan.

Det som gör Lindströms bil till en bra arbetsplats är bland annat att de verkligen värnar om sin personal, de vill att du ska må bra på jobbet och ha kul tillsammans med dina kollegor. Bilbranschen är under stor förändring men Toyota och Lexus som varumärken ger en stark position på marknaden och en trygghet för framtiden. Du kommer få löpande utvecklingsmöjligheter och erbjuds flertalet attraktiva förmåner.
Vem är du?

Vi letar efter dig som är utbildad fordonstekniker och har erfarenhet från branschen. Om du har djupa kunskaper inom diagnostik och elfelsökning, är en fena på att montera tillbehör och extrautrustning har du några av de kvalitéer som vi söker efter. För att lyckas i den här rollen hos oss ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyota-världen kallas Kaizen - ständig förbättring - och är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning runt fikabordet. B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav.

Om det låter lockande tveka inte att skicka in en ansökan, vi skulle bli genuint glada om vi fick möjligheten att visa dig vår fantastiska arbetsplats!
Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Lindströms Bil med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Lindströms Bil. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 070 302 02 73 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.
Om Lindströms Bil

Vi på Lindströms Bil säljer inte bilar. Vad vi däremot säljer är ett så behagligt bilägande som det bara går. Från början till slut. Det är stor skillnad. När många andra mest pratar om säljerbjudanden så vill vi hjälpa våra gäster med allt det andra. Vi vill veta hur de känner, tycker och tänker när det gäller deras relation till bilen som de lever med. Vi tycker nämligen det ska vara enkelt att äga en bil. Varje dag. Oavsett vad som händer.

Vårt mål är att du ska jobba hos oss i minst 10 år. Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna en stolthet över att du är en del av Lindströms Bil och en lojalitet och en gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster.

Idag representerar vi Toyota och Lexus. Det innebär att vi är en del av världens absolut starkaste bilvarumärken. Det ger oss en stark position i bilbranschen och en trygg framtid.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nexer Recruit

Placering

Trollhättan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons