Jobbsafari är en del avschibsted logo

Diagnostekniker Ford Segeltorp

Hedin Bil AB · Huddinge · Ansök senast 30 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hej Diagnostekniker!

Vi på Hedin Bil Ford är i en expansiv fas och söker nu fler kollegor till vårt team.

Om rollen

Hos oss får du möjlighet att arbeta med trevliga kollegor som tillsammans bidrar till att ge våra kunder en service och kvalitet av högsta klass. Din dag kan bestå av felsökning, diagnosticering, underhåll samt reparationsarbeten. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade.

Din profil

Vi tror att du är en problemlösare som alltid har kunden som högsta prioritet.

Som diagnostekniker har du fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik och är bekväm i digitala miljöer. Du är lösningsorienterad och har en god förståelse i hur morderna bilar med bland annat el och hybrid teknik fungerar.

Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du - genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet - kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

B- körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete i ett expansivt företag med goda förtjänstmöjligheter i en modern verkstad i nya lokaler.

Vi arbetar både med fast samt en generöst prestationsbaserad lön.

Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hedin Bil AB

Placering

Huddinge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons