Jobbsafari är en del avschibsted logo

Diabetessjuksköterska

Vårdcentral Hjärtat i Helsingborg · Helsingborg · Ansök senast 30 sep. (2 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Hej!

Vi på vårdcentralen Hjärtat söker diabetessjuksköterska.

Vi erbjuder primärvård inom allmänmedicin med högre tillgänglighet på uppdrag av Region Skåne. Vårdcentralen är belägen intill flera busshållplatser med mycket goda pendlingsmöjligheter samt god bilparkeringstillgänglighet.

Vi jobbar med ett eftertraktat fokus som innebär att etablera en god kontakt med våra patienter, ha en öppen kommunikation, ge stöd samt bemöta alla med förståelse och lyhördhet. Vår verksamhet har en bred kompetens och lång erfarenhet som utgör basen inom primärvården. Hos oss hittar patienten vård för alla vanliga åkommor och skador. Vi tycker det är viktigt med lugn och ro, kontinuitet, gemenskap och stabilitet i vårt arbete och så klart arbetsglädje!

Vill du bli en del av vårt team och bidra till utveckling av vår verksamhet?

Söker dig som är legitimerad diabetessjuksköterska med intresse och erfarenheter av primärvården och journalsystemet PMO. Vill du vara med i vårt team och jobba för framtidens primärvård? Hos oss på Hjärtat får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje och samarbete.

Som sjuksköterska har du omväxlande arbetsuppgifter som omfattar olika arbetsuppgifter på vårdcentral som mottagningsarbete där vi arbetar med planerade och akuta besök samt telefonrådgivning.

Tjänsten erbjuder ett nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Tjänsten erbjuder också en stor delaktighet i sitt egna arbete och schema. Finns även möjlighet till att jobba med ansvarsområde inom ett område du själv brinner för eller har extra intresse för.

Din profil:

Du är en positiv och samarbetsvillig människa med ett intresse för vården, patienterna och livet. Du är legitimerad diabetessjuksköterska och bör ha förmågan att se verksamheten ur ett perspektiv som har fokus på patienten och verksamheten. Det är betydelsefullt att du har en god kommunikationsförmåga för att skapa goda relationer med både patienter och dina kollegor samt är stabil och har lätt till att anpassa dig till olika situationer Som person är du lyhörd för patienternas totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och respektfullt förhållningssätt.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kontinuerligt kallar sökande till intervju. Är du intresserad ber vi dig att skicka in din ansökan snarast.

Tveka inte att höra av dig! I denna rekrytering har vi löpande urval, vilket innebär att vi kontinuerligt kallar sökande till intervju. Skicka in din ansökan snarast.

Anställning och ansökan: Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vårdcentral Hjärtat i Helsingborg

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Vårdcentral Hjärtat i Helsingborg AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen