Jobbsafari är en del avschibsted logo

Diab gasar och söker fler Processoperatörer

Palm & Partners bemanning AB · Laholm · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om kunden
Nu söker vi efter flera processoperatörer/industrimedarbetare till vår kund Diab i Laholm!

Trivs du med att arbeta skift, är ansvarssam, noggrann och vill bidra till utvecklingen av DIABS produktion? Här får du möjlighet att jobba i team och utvecklas i rollen som processoperatör.

Läs mer om Diab på: www.diabgroup.com

Om oss
Här erbjuds ett spännande och omväxlande arbete i ett internationellt företag. En arbetsplats som fokuserar på det positiva och ser möjligheter istället för problem. Här läggs fokus på att skapa en trivsam arbetsmiljö, där var och en av oss är med och bidrar. Du blir del i ett team där man har en direkt och öppen kommunikation, du får möjlighet att ta initiativ och delta med en positiv attityd, där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

På Palm och Partners är vi engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Som processoperatör får du ett omväxlande arbete med systemövervakning, olika fysiska arbetsmoment, kvalitetstester, truckkörning och samt arbeta med att driva och utveckla förbättringsarbeten. Du kommer att ingå i ett skiftlag med sju personer. Arbetstiden är skiftgång med 5-skift.

Utbildning
Kanske har du en teknisk utbildning på gymnasienivå? Eller så har du helt enkelt rätt inställning och personlighet samt en vilja att jobba inom processindustrin?

Erfarenhet
Vi tror att Du har några års erfarenhet av arbete inom process-/tillverkningsindustrin och har nyfikenheten och intresset av den samma, med goda referenser och hög arbetsmoral!

Vi tror att du som söker har:
  • Goda IT-kunskaper
  • Maskinkunskap
  • Vana att hantera processteknik
  • Problemlösning, felsökning
  • Truckkort för ledstaplare och motvikt är meriterande
Det är ett krav att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann, flexibel och drivande. Du tar ansvar för det egna och gruppens resultat, är kreativ och ser till att det som sagts blir gjort. Då du ingår i ett skiftlag, är god samarbets- och kommunikationsförmåga viktigt.
Vi vill poängtera att vi värdesätter rätt inställning och personlighet där du som person är positiv och har en hög arbetsmoral. Säkerhet och ordning och reda är också av största vikt hos oss. Du har en god fysik då det finns arbetsuppgifter som är fysiskt krävande.

Lön och anställningsvillkor
Lön och villkor enligt avtal.
Tjänsten är placerad i Laholm.
Du får inte vara astmatisk eller allergisk mot isocyanater.

Ansökan
Vi tillämpar ett löpande urval i denna rekrytering och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut, vänta därför inte med din ansökan. Aktuella kandidater kommer att kallas till intervju under januari.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta, Rekryteringskonsult Elin Dahlström, på telefon: 0709-846536 eller på elin.dahlstrom@palmpartners.se

Du söker tjänsten via länk eller på www.career.palmpartners.se
Varmt Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Enligt överenskommelse. Gärna under januari-februari.

Uppdragslängd
Tillsvidare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Palm & Partners bemanning AB

Placering

Laholm

Kontaktperson

Elin Dahlström

0709-846536

Dela jobbannonsen

Anmäl annons