Jobbsafari är en del avschibsted logo

DHL Express Arlanda söker Operations Support Administrator för vikariat

DHL Express Arlanda söker Operations Support Administrator för vikariat

DHL Express Arlanda · Sigtuna · Ansök senast 19 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara en del av världens mest internationella företag? Trivs du i en roll med högt tempo där det är viktigt att sätta kunden i fokus? Då kanske detta är rollen för dig.

DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara med och måla världen gul! För oss på DHL Express är det medarbetarna som är kärnan i verksamheten. Våra medarbetare är det som skiljer oss från andra på den internationella expressmarknaden och det är därför alltid vårt mål att dra till oss och behålla de bästa talangerna.

VILKA ÄR VI?

På DHL Express Arlanda är vi ca 100 personer som hanterar allt från att sortera paket, tullagerhantering, köra kurir och skicka export till hela världen. Våra utmaningar består av att hantera samtliga paket samma dag och varje paket är tidskritiskt. Hos oss har vi en vision att alla ska komma till arbetet med ett leende och lämna med ett leende tack vare att vi arbetar som ett team mot samma mål ”As One”. Vi bedriver verksamhet mellan kl 23:00- kl 22:30 söndag-måndag och kl 04:15-22:30 tisdag-fredag.

Just nu söker vi en Operations Support Administrator på heltid för ett vikariat på 6 månader, med start 1 september eller enligt överenskommelse.

Varierande arbetstider enligt schemaläggning mellan kl 05.00-20.00.

ARBETSBESKRIVNING

Som Operations Support Administrator ska du representera DHL Express gentemot våra kunder, leverantörer och medarbetare. Du är en viktig länk i kontakten med dina kollegor inom siten såväl som med andra funktioner. Det är därför viktigt att du är en person som förstår att service, kvalitét och snabbhet är viktigt i varje kontakt. Du ska utföra de aktuella och relevanta administrativa uppgifter som krävs inom terminalen och arbeta proaktivt med att lösa hämtningar samt hantera försändelser med avvikelser. Du behöver vara en strukturerad administratör med god förståelse för processer, vara noggrann och fokuserad. I din roll kommer du ha daglig kontakt med våra kunder, vanligen via telefon, och behöver därför flytande svenska och engelska i tal och skrift.

KRAV

  • Körkort B
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Gymnasieutbildning eller likvärdigt
  • God datorvana i Microsoftpaketet
  • Administrativ erfarenhet
  • Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister
  • Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område, inklusive bakgrundskoll 5 år tillbaka i tiden

VEM ÄR DU?

  • Du är analytisk, ansvarstagande och intitativrik
  • Du har en förståelse för proceser, är noggrann och fokuserad
  • Kan arbeta självständigt och i grupp
  • Du är samarbetsvillig och prestigelös

VI ERBJUDER DIG

Ett roligt jobb med grymma kollegor som alltid ställer upp – As One!

Hos oss får du möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling. Bland annat genom ett av marknadens bästa utbildningsprogram för att du ska bli en Certifierad internationell specialist. Du får även en gedigen introduktion så att du får alla förutsättningar att lyckas.

Vi har självklart kollektivavtal, friskvårdsbidrag och frukt på jobbet.

ANSÖKAN

Har du frågor, kontakta Amir Bahtagic, amir.bahtagic2@dhl.com

Sista ansökningsdag är 19 augusti, urval och intervjuer sker löpande så sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Passar du in på ovanstående profil och vill ha ett roligt jobb, tveka inte att ansöka redan idag.

DHL-LOGISTIKFÖRETAGET FÖR HELA VÄRLDEN

DHL är det världsledande varumärket inom logistikbranschen. Våra DHL-divisioner erbjuder en oöverträffad portfölj av logistiktjänster som sträcker sig från nationella och internationella paketleveranser, leveranslösningar specifika för e-handel, internationella expressleveranser och väg-, flyg- och sjötransporter till industriella logistiklösningar för hela varuflödeskedjan. Med cirka 400 000 medarbetare i fler än 220 länder och territorier runt om världen, förenar DHL människor och företag på ett säkert och tillförlitligt sätt, vilket möjligör den globala handeln.

DHL- Express blev 2021 utsedd till världens bästa arbetsplats av Great Place To Work

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DHL Express Arlanda

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

Dhl Express (Sweden) AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons