DFDS Seaways i Karlshamn söker en Boknings- och Check-in agent

DFDS SEAWAYS AB · Karlshamn

·

Ansök senast 9 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

DFDS Seaways i Karlshamn söker en Boknings- och Check-in agent 75 % för vikariat under 12-14 månader.

Är du en social och serviceinriktad person som trivs med mycket kundkontakt och har en bakgrund inom logistik? Då kan rollen som boknings- och check-in agent vara något för dig!

Om rollen

Som Boknings- och Check-in agent kommer du att arbeta med att boka, lastplanera och checka in våra resenärer, både fraktenheter och privatpersoner.

Tjänsten är ett vikariat under 12-14 månader, 75% per månad. Arbetstiderna är enligt schema på eftermiddagar/kvällar samt helgpass. Tillträde så snart som möjligt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av kundkontakt och logistik. Du har goda kunskaper i Microsoft Office samt talar och skriver flytande engelska och svenska. Kan du dessutom kommunicera på litauiska och/eller ryska är detta mycket meriterande för rollen.

Vi tror att du är en social och glad person som är nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker. Då du kommer vara del i ett team är det viktigt att du är en teamspelare. Du är en utåtriktad person som brinner för bra service och god kundkontakt.

Hur gör jag nu?

Ansök så snart som möjligt, dock senast den 11 oktober. Vi intervjuar löpande och vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Katrin Arvidsson, Customer Service Manager tel: 0702-388 003.


Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DFDS SEAWAYS AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

DFDS Seaways AB