DFDS Seaways i Karlshamn söker Check-in agenter på deltid/extra vid behov

DFDS SEAWAYS AB · Karlshamn

·

Ansök senast 9 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

DFDS Seaways i Karlshamn söker 2 st Check-in agenter på deltid/extra vid behov

Är du en social och serviceinriktad person som trivs med mycket kundkontakt? Har du kanske en annan huvudsaklig sysselsättning och nu söker ett extraarbete vid sidan av detta? Då kan rollen som check-in agent vara något för dig!

Om rollen

Som Check-in agent kommer du främst att arbeta med att checka in våra resenärer, både fraktenheter och privatpersoner.

Tjänsten är på deltid, ca. 25-30% per månad, samt extra vid behov. Arbetstiderna är främst förlagda till kvällar och helger, och varje arbetspass är cirka 4-5 timmar. Tillträde så snart som möjligt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av kundkontakt. Du har goda kunskaper i Microsoft Office samt talar och skriver flytande engelska och svenska. Kan du dessutom kommunicera på litauiska och/eller ryska är detta mycket meriterande för rollen.

Vi tror att du är en social och glad person som är nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker. Då du kommer vara del i ett team är det viktigt att du är en teamspelare. Du är en utåtriktad person som brinner för bra service och god kundkontakt.

Hur gör jag nu?

Ansök så snart som möjligt, dock senast den 11 oktober. Vi intervjuar löpande och vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Katrin Arvidsson, Customer Service Manager, tel: 0702-388003.


Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DFDS SEAWAYS AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

DFDS Seaways AB