Jobbsafari är en del avschibsted logo

DevOps Engineer till SEB i Stockholm

SEB · Stockholm · Ansök senast 6 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du driva och modernisera databasmiljöerna hos SEB? Utveckla SEB:s Open Source databastjänster som DevOps Engineer!

Vi på SEB tror starkt på entreprenöriellt tänkande och att innovation behövs för att skapa en bättre värld. Hos oss på Hosting & Integration välkomnas du in i en prioriterad satsning bestående av utvecklandet av nya tjänster inom plattformar som en tjänst / SaaS /PaaS. Som DevOps Engineer blir du en viktig del av uppbyggandet av våra interna databastjänster i banken. Här får du involvera dig i design, automatisering och skapandet av tjänster i världsklass!

Om jobbet

Som DevOps Engineer inom open source teamet kommer du bygga upp leveransen av databaser. Du och ditt team jobbar för att bemöta det ökade behovet av automatiserade databaslösningar som är enkla att konsumera. Området är högt prioriterat inom SEB och vi rör oss mot användandet av containers, Kubernetes och Operators för våra databastjänster. Här kommer du jobba nära olika applikationsteam för att utveckla och anpassa plattformen efter den ständigt föränderliga miljön i en av Sveriges mest moderna banker. Du kan vänta dig en variationsrik vardag då du jobbar agilt med utvecklingens alla delar, från krav och säkerhet till drift och kunddialog.


Vi erbjuder dig:

  • Chansen att utveckla nya API-baserade databas-tjänster ovanpå SEB:s privata molnlösning.
  • Möjligheten att vara en del av uppbyggandet av ett nytt team
  • En bank som är övertygad om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden.
Ditt team:
Hosting & Integration är uppbyggt av flertalet team med kompetenta kollegor. Du kommer tillhöra Open source-teamet och arbeta nära andra plattforms- och databasteam. Här är det bra stämning, högt i tak och vi värdesätter kunskapsdelning! Vi hoppas att du liksom oss känner en stolthet i att bygga tjänster som är robusta, säkra och alltid tillgängliga för banken och dess kunder.
Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna. När vi inte arbetar remote finns här restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjligheten att delta i gruppträningspass varje vecka.

VEM ÄR DU?

Här trivs du som person om du gillar att arbeta i team och ser värdet av att jobba agilt där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor! Du är målinriktad, självgående och finner ett nöje i möjligheten att utforska nya, kreativa lösningar.

Vi ser gärna du har utvecklarbakgrund alternativt har jobbat som till exempel system eller Linux administratör där databaser varit en del av din vardag, antingen PostgreSQL, MySQL eller MongoDB. Det viktigaste är att du är driven av att utveckla och bygga tjänster kring databaser. Vi ser gärna att du är bekväm i en Linuxmiljö och det är meriterande med erfarenhet av att skriva automationer i Ansible eller liknande program samt av Python eller andra scriptspråk. Det är också meriterande om du har erfarenhet eller intresse av containers, Kubernetes och Operators samt vill fördjupa dig i hur databastjänster ska levereras och kan automatiseras i en self-service miljö.

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SEB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Linn Eiman

08-21 92 00

Dela jobbannonsen

Anmäl annons