Jobbsafari är en del avschibsted logo

Devinco söker Mötesbokare/Säljkoordinator

Devinco söker Mötesbokare/Säljkoordinator

Gävle · Gävle · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Devinco fortsätter sin expansion i Sverige och önskar att förstärka bokningsavdelningen till vår svenska avdelning, DeviTracks Mobile AB i Gävle, som är ledande inom mobil orderhantering, elektroniska körjournal samt utrustningskontroll/spårningsteknologi. Vi söker en medarbetare som brinner för sina kunder - Vill du bli en i gänget?

Arbetsbeskrivning

Som mötesbokare/säljkoordinator ansvarar du för att boka och koordinera affärsmöten åt våra kundansvariga. Tjänsten innebär en hög aktivitet och ständigt pågående kontakter, uppföljning samt bearbetning av presumtiva kunder.

Vi söker dig som tycker om att utmana dig själv och brinner för att utveckla kundernas affärer och skapa resultat. Du trivs i att skapa relationer med andra samt viljan att göra affärer. Du behöver ha erfarenhet av att ta eget ansvar och ha vana att arbeta mot uppsatta mål och budget. I kommunikationen med kund blir det därför viktigt att du behärskar det svenska språket både muntligt och skriftligt.

Hos oss ges du möjlighet att få arbeta i en innovativ präglad miljö. Vår fokus ligger på lönsamhet såväl i företaget som helhet och som för varje enskild medarbetare. Vi erbjuder en trygghet genom en grundlön med möjlighet att påverka din egen lön genom resultatbaserad provision.

I vår organisation är du som mötesbokare en av de mest centrala medarbetarna och innebär möjlighet för personlig utveckling i en trivsam arbetsmiljö med trevliga kollegor.

Då vi arbetar i en processorienterad miljö med hjälp av interna system så krävs det att du kan följa processer och rutiner samt engagera och instruera andra att göra det också. Du kommer att ha nära samarbete med andra medarbetare både inom och utanför gruppen.

Arbetsuppgifter

• Boka och koordinera affärsmöten med beslutsfattare på plats

• Kunduppföljning och kundregistrering med därtill tillhörande administration

Kvalifikationer, utbildning

• Gymnasial utbildning

• Flytande i svenska, i tal och skrift

• Goda datorkunskaper, Windows och IT

• Erfarenhet av kundbemötande

• Erfarenhet av försäljning inom B2B och/eller tjänsteförsäljning (meriterande)

• Har erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsverktyg i din vardag (meriterande)

Personliga egenskaper

• Du kan bidra med vilja, uthållighet och energi

• Engagerad och motiverad för att nå säljresultat

• Hanterar hög aktivitet med många bollar i luften

• Bra självförtroende och mod för att våga gå på avslut


Övrig information

Tillträde: 2020-08-10 eller efter överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Plats: Gävle, Teknikparken

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 2

Delar du vårt intresse för försäljning så vill vi ha dig som kollega!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakt. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

DeviTracks Mobile AB är ledande inom mobilt orderhanteringssystem, elektroniska körjournal samt utrustningskontroll/spårningsteknologi. Vi levererar kvalitetssäkrade, pålitliga och användarvänliga lösningar. Kvalitetssäkringen innebär att vi har full kontroll i alla led genom egen utveckling, produktion, support av hårdvara och mjukvara. Alla våra lösningar leder till ökad lönsamhet, produktivitet och kostnadseffektivisering för våra kunder.

Huvudkoncern Devinco AS Norge grundades 2002 med huvudkontor i Trondheim och har sedan dess expanderat och har idag över 120 anställda runt om i norden.


Sökord: #jobbjustnu, Mötesbokare, Säljkoordinator, Säljassistent, koordinator, Gävle,

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gävle

Placering

Gävle

Kontaktperson

Devitracks Mobile AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons