Jobbsafari är en del avschibsted logo

Detaljkonstruktör Elkraft och Kontrollsystem till Vattenfall

Detaljkonstruktör Elkraft och Kontrollsystem till Vattenfall

Göteborg · Göteborg · Ansök senast 28 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bidra till ett fossilfritt liv inom en generation?


Teknikavdelningen på Business Unit Fuel, Engineering & Projects utvecklar och genomför projekt och uppdrag samt tillhandahåller interna tekniska specialisttjänster i ett samlat kompetenscenter för samtliga av Vattenfalls verksamheter, koncernstaber och intressenter. Detta innebär verksamhet i form av förstudier, analyser, utredningar och projektering inom kärnkraft, kärnbränslehantering, vattenkraft, värmekraft, vind och vätgas. Fokus inom affärsenheten Fuel, Engineering & Projects är att utveckla vår kompetens inom strategiska områden för att verka mot Vattenfalls utveckling mot en fossilfri framtid.


Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör hos oss kommer du i huvudsak att arbeta i uppdrag hos våra uppdragsgivare men uppdrag i vår egen regi kan också bli aktuella.


Du kommer att delta i ny-, om-, och tillbyggnader med arbetsuppgifter inom elkonstruktion på detaljnivå vilket innefattar allt från stora elkraftkomponenter till digitala system, vidare kan du komma att medverka i framtagande av underlag för beslut och upphandling samt bistå med din expertkunskap i dialoger med såväl interna som externa parter.


Dina kvalifikationer

  • Utbildad högskoleingenjör, yrkeshögskoleingenjör eller liknande inom relevant område, alternativt motsvarande kunskaper införskaffade på annat sätt
  • Du känner dig trygg med arbetsuppgifterna och har därför några års relevant erfarenhet
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska
  • Körkort B
  • Erfarenhet från process- eller kraftindustrin är meriterande
  • Erfarenhet av elkonstruktionsverktyg är meriterande

Vi söker dig som trivs med ett självständigt och ansvarsfullt arbete där du har möjlighet att använda din kreativitet och initiativförmåga. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt och tycker om att hantera många kontakter. Du har en god samarbetsförmåga och med din lyhördhet har du lätt för att skapa och bibehålla relationer, då du etablerat dig i din nya roll värderar vi högt en vilja och förmåga att fungera som handledare för mer juniora medarbetare.


Vi erbjuder

Inom kompetensområde Elkraft och Automation är vi idag ca 20 st medarbetare och hos oss får du möjlighet att arbeta med utmanande uppdrag inom Vattenfallkoncernen, du får frihet under ansvar och möjlighet att skapa gedigna relationer i din uppdrag. Du kommer att få arbeta med mycket kompetenta kollegor inom såväl ditt egna kompetensområde som inom andra discipliner. Möjligheterna till egen utveckling är stora både inom din egen enhet och Vattenfall i stort.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.


Placeringsort: Gävle, Uppsala, Västerås, Solna eller Göteborg. Resor ingår som en naturlig del av tjänsten men vi arbetar aktivt med tekniska lösningar för att minska andelen resor.


För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef, Andreas Lennartsson (Öst) 070-588 36 43 eller Mari Hård (Väst) 070-592 49 26. För information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Summer Lovlinger 070-19 456 64.

Fackliga representanter för denna tjänst är Niklas Cedergraf (Akademikerna), Jan Stigbert (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Ingemar Eriksson (SEKO). Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00. 


Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 28 augusti, 2022. Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan till sista dagen.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Om oss

Business Unit Fuel, Engineering & Projects är en affärsenhet på ca 320 personer inom Business Area Vattenfall Generation som utvecklar och genomför projekt och uppdrag samt tillhandahåller interna tekniska specialisttjänster i ett samlat kompetens-center för samtliga utav Vattenfalls verksamheter, koncernstaber och intressenter. Detta innebär verksamhet i form av bl.a. analysledning och utredning, produktframtagning, kärntekniska säkerhets- och dammsäkerhetsuppdrag, projektledning och projektstöd. Fokus inom affärsenheten Fuel, Engineering & Projects är att utveckla vår kompetens inom strategiska områden för att verka mot Vattenfalls utveckling mot en fossilfri framtid.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborg

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons