Jobbsafari är en del avschibsted logo

Den Hartogh söker transportkoordinator i Göteborg

Den Hartogh · Göteborg · Ansök senast 8 sep. (28 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Lockas du av en roll där du får arbeta med kollegor över hela Europa? Trivs du med att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö där du arbetar med kundservice, transportplanering, försäljning och förbättringsarbete? Hos Den Hartogh i Göteborg blir du en del av ett större internationellt företag där du utgår från ett mindre kontor med god och familjär stämning bland kollegorna. Läs mer om tjänsten nedan!

Dina arbetsuppgifter

Som transportkoordinator blir du främsta kontaktperson för dina kunder. Från det ögonblicket då kunden skickar en transportförfrågan tar du ansvar för godkännande och utförande av ordern, inklusive all nödvändig administration från förfrågan till faktura. Arbetet utförs i nära samarbete med dina kollegor på transportplanering och säljavdelningen där du ansvarar för all kontakt med kunden och att involvera rätt kollegor internt. Du har en förståelse för logistik- och transportfrågor och kan svara på kundernas frågor, hantera klagomål, planera nya transportvägar, analyserar kostnader och jobbar med förbättringar och effektiviseringar för våra transporter.

Din profil

Som främsta kontaktperson för dina kunder krävs det att du är duktig på att kommunicera och kan erbjuda service i världsklass. Då du utöver kundkontakten även agerar som en typ av projektledare och koordinerar resurser inom företaget krävs det att du trivs i samarbete med andra.

Utöver ovanstående söker vi dig som:
  • trivs med att arbeta självständigt och driver ditt arbete framåt
  • Kan arbeta under press och hantera många olika förfrågningar samtidigt
  • Trivs med att förhandla och sluta avtal med kunderna
  • Kommunicerar obehindrat på engelska
Vi kan erbjuda dig:
  • En viktig tjänst hos oss där du är med och påverkar samt växer tillsammans med oss i en internationell och snabbt föränderlig bransch
  • En arbetsplats där vi ger varandra förtroende och ansvar
  • Känslan av ett mindre familjärt företag inom en stor organisation
  • Marknadsmässig lön och förmånspaket
Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Den Hartogh med Skill. Tjänsten innebär en anställning hos Den Hartogh
Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Om du känner att tjänsten är för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Ben Saeang, ben.saeang@skill.se.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Den Hartogh

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen