Jobbsafari är en del avschibsted logo

Demoförare / Demobils utvecklare / Fordonsanvarig Scania Sverige - Borås

Demoförare / Demobils utvecklare / Fordonsanvarig Scania Sverige - Borås

SCANIA CV AB · Borås · Ansök senast 31 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om du gillar människor, teknik och lastbilar med högt tempo så har vi världens roligaste jobb till dig. Vi söker en serviceinriktad och positiv person till vårt Democenter i Borås

Scania Sveriges Democenter är en central i Scanias marknadsföring och mycket uppskattad funktion bland både gäster och kollegor i Sverige. Hit kommer besökare från hela Sverige för att få information och testa lastbilar och bussar. Alla gäster åker härifrån tacksamma och upplysta med ett leende på läpparna.

Vi är en viktig del av Scanias marknadsaktiviteter såsom mässor, kundevent, konkurrentjämförelser och säljutbildningar. Vi har i stort sett kundbesök dagligen med olika inriktningar och en viktig del av vårt arbete är att kontinuerligt utbilda och fördjupa produktkunskapen hos den svenska säljkåren. Vi är ett litet gäng som utför många olika arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att demostrera lastbilar för våra gäster inklusive att hålla presentationer kring exempelvis teknik, hållbarhet, tjänster och kundnytta i vårt erbjudande. Du kommer också att vara inblandad i genomförandet av exempelvis konkurrentjämförelser, kundevent och provkörningar av nya produktnyheter.

Som fordonsansvarig håller du ihop flottan av demofordon, planerar och beställer nya fordon samt visualisera planen för resterande organisation. Detta kräver struktur och ordningssinne.

Din profil
För att lyckas i rollen som demoförare och fordonsansvarig tror vi att du:
  • Har service känsla och gillar att prata med människor
  • God vana av att köra och hantera tunga fordon
  • Teknikintresse och är nyfiken på tunga fordon och dess teknik
  • God kännedom om vårt produktsortiment och hur detta ger kundnytta är meriterande.
  • Tycka om att hålla presentationer eller lära sig det.
  • Noggrann och ordningsam
  • Datorvana
  • CE-behörighet
Vi tror att du har arbetat med till exempel försäljning, köra lastbil eller jobbat med fordonsutveckling. Du bör vara intresserad av våra fordon samt av en bransch i snabb teknisk utveckling. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Kontakta gärna Joar Turesson, Chef Democenter, Scania Sverige, på 010 - 706 68 22

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Intervjuer sker efter ansökningsperioden och sista ansökningsdag som är 2020-12-31

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav drygt 600 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2019 registrerade Scania Sverige 6 652 tunga fordon samt 146 Scaniabussar och blev med det marknadsledare på den svenska marknaden med 44,2%.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Borås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons