Jobbsafari är en del avschibsted logo

Deltid Göteborg

PLATSKONTOR GÖTEBORG · Göteborg · Ansök senast 22 apr.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Skaraborgs Städ söker just nu dig som vill jobba 10 timmar i veckan. mellan 06.00-08.00 måndag till fredag. Kanske vill du kombinera detta arbete med dina studier eller annat arbete.Detta är en tillsvidaretjänst.

Skaraborgs Städ är ett familjeföretag i tredje generationen.

Som lokalvårdare hos Skaraborgs Städ är du företagets ansikte utåt. Du är en gladlynt och positiv person som tycker om att städa och hålla ordning. Du är noggrann, tycker om ditt jobb, är ärlig samt har en hög servicenivå och stor ansvarskänsla. Du som söker får gärna ha erfarenhet av lokalvård sedan tidigare.

SRY el PRYL-utbildning ses som en merit men du får alltid en grundutbildning av oss. vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Timvikarie

Arbetstid, dagtid.


Kollektivavtal: Serviceentreprenadavtalet mellan Fastighets och Almega.


Våra värdegrunder är Pålitlighet, Ansvar, Kompetens, Engagemang och Tillgänglighet. Dessa värdegrunder förväntas du stå bakom då du arbetar hos oss Tycker Du att uppdraget låter spännande och vill ha ett värdefullt jobb som bidrar till ökad trivsel och hälsa på våra arbetsplatser samt anser att Du är rätt person för uppdraget, då är du varmt välkommen med din ansökan.Vill du veta mer om oss besök vår hemsida www.skaraborgsstad.se

Tillsättning av tjänsten kommer att ske löpande så ansök så fort som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PLATSKONTOR GÖTEBORG

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Skaraborgs Städ AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons