Jobbsafari är en del avschibsted logo

Delprojektledare till tekniskt bolag!

Konfidentiell · Järfälla · Ansök senast 19 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM TJÄNSTEN:
Rollen som Delprojektledare innebär att man har ett samlat ansvar för projekts produktionsfaser från beställning till leverans internt.

Man sitter med i, vad vår kund kallar, kund-/kontraktsprojektens Projektteam som representant från produktion och svarar upp för status och progress samt bidrar med produktionsenhetens kunskaper kring ställda krav, begränsningar och framgångsfaktorer.

Du har även budgetansvar och med det kommer även ett resursansvar. Äskning av resurser och beläggningsplanering i teamet är en viktig del när arbetspaket och faser planeras. Den ekonomiska uppföljningen sker med hjälp av Agresso och Antura där även leverans-och resursplanering sker. Det finns en fastställd budget/kalkyl att förhålla sig till samt verktyg, mer eller mindre manuella, för att följa "burn rate" och tillverkningskostnad.

Projektteamen består allt som oftast av 3-6 personer från olika discipliner så som Produktionsplanering, Produktionsteknik, Kvalité samt Industrialisering och ibland även Test Infrastructure m.fl. Intern statusrapportering sker via Produktions Operativa Styrgrupp där ovan följs upp på gemensamt format. Här kan även tvärfunktionell eskalering göras då deltagare för såväl stödfunktioner inom produktion som representanter från utvecklingsavdelningarna.

VI SÖKER DIG SOM HAR:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • 3-5 års erfarenhet av projektledning
  • God excelvana är ett krav, VBA och SQL-kunskaper är meriterande
Vi ser att rätt attityd och framåtanda till viss del väger upp för eventuell brist på produktionsvana när det kommer till projektledning. Då rollen innebär verkade i ett brett internt nätverk krävs även att man är social , kommunikativ och lyhörd.

OM KUNDFÖRETAGET:
Kunden är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Järfälla
  • Kontaktuppgifter: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Järfälla

Dela jobbannonsen

Anmäl annons