Jobbsafari är en del avschibsted logo

DeLaval Sales AB söker en installatör

DeLaval Sales AB söker en installatör

DeLaval Sales AB · Botkyrka · Ansök senast 30 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till DeLaval Sales AB söker vi nu installatör

Vill du arbeta för ett globalt företag där du bidrar till en mer hållbar livsmedelsproduktion? DeLaval är en ledande utvecklare, tillverkare och leverantör av lösningar för mjölkbönder runt om i världen. Som ett företag byggt på innovation arbetar vi ständigt med att hitta sätt att hjälpa våra kunder att göra mer med mindre.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att arbeta med att installera DeLavals utrustning som exempelvis mjölkrobot, mjölkstallar, foderutrustningar, utgödslingar i både nybyggen och befintliga stallar.

Detta är ett jobb för dig som vill arbeta självständigt och kan ta tag i arbetsuppgifter. Du behöver ha förmåga att ”driva på” i syfte att få installationen att flyta på ett bra och smidigt sätt och för att vi ska hålla våra tider gentemot kund. Du behöver god koordineringsförmåga för att säkerställa att alla steg i processen genomförs i rätt tid.

Första tiden så kommer du att jobba i team med en eller flera av våra erfarna installatörer för att sedan stegvis ta eget ansvar för processen vilket innebär kontakt med säljare, avtala tider med kunden, hålla kontakt med orderavdelningen för att stämma av leveranser, se till att hantverkare (elektriker och VVS) förstår vad du/kunden behöver när det ska installeras, driftsätta samt dokumentera.

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi vill att du ska ha erfarenhet av att ha jobbat med installationer/montage av maskiner och utrustning inom industri eller jordbruk. Vidare behöver du kunna arbeta självständigt med hjälp av skriftliga instruktioner och handböcker samt ha ett gott ordningssinne för att kunna hantera samtliga steg i processen. Du behöver vara noggrann och ha ett brinnande tekniskt intresse och kunnighet.

I din roll kommunicerar du med fler intressenter i projekten så vi förutsätter att du kan göra det på ett bra och smidigt sätt och att du är tydlig.

Vi erbjuder dig.

Du har i rollen på DeLaval möjligheter att påverka Sveriges lantbrukares framtid och ekonomi – du kan göra skillnad! Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete i en trivsam och öppen företagskultur som präglas av god gemenskap och en passion för vad vi gör.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Du utgår från hemmet och reser till den ort där uppdragen finns, vilket innebär många nätter på annan ort. B-körkort är ett krav, lika så goda kunskaper i Svenska och Engelska. Då du arbetar på olika orter i landet tycker vi att det är mindre viktigt vart du bor, det är viktigare för oss att vi får in rätt person.

Har du frågor gällande tjänsten

Vidare information om befattningen lämnas av rekryterande chef, Ville Eklind på telefon

08-550 296 28 och du är varmt välkommen med din ansökan senast den 25 februari 2022. Intervjuer sker löpande så vänta inte, skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Om DeLaval

Vår vision är att möjliggöra hållbar livsmedelsproduktion. Som ett företag som bygger på innovation arbetar vi ständigt med att hitta sätt att hjälpa våra kunder, mjölkproducenter, att göra mer med mindre genom att tillhandahålla världsledande mjölkningsutrustning och lösningar.

Idag har DeLaval cirka 4500 passionerade yrkesverksamma som verkar på mer än 100 marknader runt om i världen. DeLaval är en del av Tetra Laval-gruppen. Välkommen att läsa mer: www.corporate.delaval.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DeLaval Sales AB

Placering

Botkyrka

Kontaktperson

Delaval Sales AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons