Jobbsafari är en del avschibsted logo

Dedicare söker socionomer i Värmlands län

Dedicare söker socionomer i Värmlands län

Dedicare Socionom SE · Munkfors · Ansök senast 10 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dedicare söker 
Vill du anta nya utmaningar och utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du får lön för mödan? 

Dedicare Socionom söker personer med socionomexamen samt minst tre års yrkeserfarenhet till varierande konsultuppdrag inom hela Sverige. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu nya medarbetare till vår personalstyrka. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om oss och de förmåner som vi erbjuder dig som konsult. 

Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom ett gott handlag med svenska språket såväl i tal som skrift. 

Gå gärna in på www.dedicare.se/socionom och titta på vår film där vi berättar mer om oss!

Arbetsuppgifter
Våra kunder är i regel socialtjänster runt om i landet som har personalbehov i form av socionomer med erfarenhet inom myndighetens olika verksamheter. Arbetsuppgifterna består således huvudsakligen i handläggning inom barn och unga, missbruk, ekonomiskt bistånd, socialpsykiatri, LSS, biståndshandläggning samt familjerätt.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om Dedicare

Dedicare är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har i över 20 år arbetat med att möta resurs- och kompetensbehoven inom vård och socialt arbete. Vi bemannar och rekryterar sjuksköterskor, läkare, socionomer och chefer. Med en bas i Stockholm har vi även kontor på fler platser i Sverige, i Norge, Finland och Danmark.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dedicare Socionom SE

Placering

Munkfors

Kontaktperson

Dedicare AB (publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons