Jobbsafari är en del avschibsted logo

Dedicare söker leg. psykologer med erfarenhet av NP-utredningar

Dedicare söker leg. psykologer med erfarenhet av NP-utredningar

Dedicare AB (publ) · Göteborg · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dedicare söker dig som är leg. psykolog med intresse av att arbeta som konsult med neuropsykiatriska utredningar på barn och unga 6-21 år. Deltid och heltids psykologer sökes. En stor del av arbetet kan förläggas på distans. Uppdraget är mellan början av September tills slutet av December 2022 med eventuell möjlighet till förlängning om det önskas. Resor och boende kan ordnas av Dedicare. Uppdraget är i Västra Götalands län.

Kvalifikationer
Leg. psykolog 
2 års erfarenhet av NP-utredningar

Arbetsuppgifter
NP-utredningar på barn och unga.

Personliga egenskaper
Som konsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom goda kunskaper inom det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.

Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i alla huvudstäder i Norden samt mindre städer utspritt. Dedicare är Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård, life science och socialt arbete. 

Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.

Vi bryr oss mer!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dedicare AB (publ)

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Dedicare Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons