Jobbsafari är en del avschibsted logo

Datakoordinator till byggföretag

Bravura · Göteborg · Ansök senast 30 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en strukturerad och effektiv person som lockas av att arbeta på ett multikulturellt företag? Har du erfarenhet av datakoordinering? Då är denna roll något för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetDenna tjänst är på ett mångkulturellt företag som arbetar med byggverksamhet i Göteborg. Vi har valt att inte publicera företagets namn för tillfället men självklart kommer du att få denna information i intervjuskedet av rekryteringsprocessen.

ArbetsuppgifterI rollen som datakoordinator kommer du att vara ansvarig för att hantera dokumentering mellan byggföretaget, Trafikverket, designers, underleverantörer och interna avdelningar. Du kommer att sätta upp rutiner för samt optimera datakoordinering, dokumenthantering, uppföljning och uppdatering av dokumentkontrollregister. Du ansvarar för att hantera sekretessbelagd dokumentation samt säkerställa att all dokumentation sker i enlighet med kvalitetsstandard. Varannan vecka kommer du att leda datakoordineringsmöten med koordinator på Trafikverket. Utöver detta kommer du även att arbetsleda ett team med dokumentcontrollers.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Kandidatexamen eller högre utbildning inom relevant område
  • Mycket goda kunskaper i både engelska och svenska
  • Goda kunskaper i MS Office, främst Excel och Word
  • Arbetslivserfarenhet från datakoordinering i Trafikverkets system
  • Kunskap inom Microsoft Sharepoint och Projectwise är meriterande
Vi söker dig som alltid tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och sällan missar detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. Som person är du öppen inför förändringar och ser möjligheter snarare än problem. Vidare stimuleras du av att vara med och förbättra processer och rutiner, och uppskattar en roll där du ges möjligheten att bidra med dina tankar och idéer och har mandat att utveckla befintliga rutiner.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons