Jobbsafari är en del avschibsted logo

Databasadministratör på bemanningsföretag med kontor på Medborgarplatsen

Databasadministratör på bemanningsföretag med kontor på Medborgarplatsen

PersonalExpressen Huvudkontor · Stockholm · Ansök senast 11 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!

Nu söker vi dig som är van vid att arbeta digitalt, är bra på att söka information på nätet och vill vara en del av ett drivet team med kontor på Medborgarplatsen i centrala Stockholm.

PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom skolan, vården och omsorgen i Sverige med primärt fokus på att hjälpa samhällsviktiga institutioner med den kompetensförsörjning de eftersöker för att klara sina uppdrag.

Vi är idag sex personer som arbetar heltid internt på företaget och söker nu ett tillskott i vårt team. I rollen som databasadministratör kommer du att ansvara för uppbyggnaden av våra kontaktlistor gentemot sjuksköterskor, läkare, psykologer och andra yrkesgrupper som vi behöver komma i kontakt med för vår marknadsföring och våra arbetsmarknadsundersökningar.

För att klara jobbet på ett bra sätt behöver du ha god datorvana och kunna hålla ett mycket högt tempo i din datainsamling från nätet. Du behöver också vara självständig i ditt arbete och kunna ta egna initiativ och ha en god problemlösningsförmåga.

Du som får jobbet kommer få ett riktigt härligt och drivet team som kollegor där bara fantasin sätter gränserna för hur framgångsrika vi kan bli tillsammans.

Onsdagen den 19 januari planerar vi att hålla intervjuer med de bästa kandidaterna som sökt tjänsten. Dessa intervjuer kommer att hållas på plats på vårt huvudkontor på Medborgarplatsen i Stockholm.

Hoppas att du är intresserad av att söka in till oss innan dess och att vi ses då!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PersonalExpressen Huvudkontor

Placering

Stockholm

Kontaktperson

PersonalExpressen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons