Jobbsafari är en del avschibsted logo

Data Engineer till Nexer IoT & Advanced Analytics

Nexer AB · Malmö

·

Ansök senast 5 apr.

Vi på Nexer fortsätter vår framgångsrika expansion inom Internet of Things (IoT). Nexer är sedan flera år den i Norden ledande leverantören av tjänster inom IoT & Advanced Analytics och hos oss ingår några av de mest framstående och tongivande experterna inom området.

Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa, där du kommer att få arbeta i en kreativ, lärande och entreprenörsdriven miljö med erfarna, kompetenta och stöttande kollegor med möjlighet att arbeta med en variation av stora och små kunder i framkant - både i Sverige och utomlands.

Nexer IoT & Advanced Analytics har verksamhet i Malmö, Stockholm, Göteborg, Bangalore, Wroclaw och nu även i Seattle i USA.

Vi tar emot ansökningar löpande så skicka in direkt, eller kontakta oss för mer info!

Hur ser rollen ut?

Nexer IoT & Advanced Analytics letar efter en dataingenjör för att förstärka vårt Advanced Analytics-team. Du kommer att arbeta som konsult med en mängd olika projekt inom Data Engineering och Advanced Analytics för Nexers kunder. Våra kunder sträcker sig från alla olika affärssektorer där vi hjälper dem på sin digitaliseringsresa för att uppnå affärsvärde genom analyslösningar. Utveckling och implementering kommer huvudsakligen att utföras i Azure. Kodversionskontroll och uppgifts-/sprintplanering hanteras i DevOps.

Ansvarsområden
 • Identifiera värdefulla datakällor och automatisera insamlingsprocesser
 • Genomför förbehandling av strukturerad och ostrukturerad data
 • Presentera information med hjälp av datavisualiseringstekniker
 • Föreslå lösningar och strategier för affärsutmaningar
Vi på Nexer IoT & Advanced Analytics träffas regelbundet och har olika aktiviteter tillsammans, både för att lära av varandra men också för att umgås och ha roligt även om det för tillfället är mest virtuellt.

Vem söker vi?

Eftersom detta är en konsultroll värderar vi också erfarenheter från liknande positioner, men vi ser gärna att du har:
 • Analytiskt sinne och affärsförmåga
 • Utmärkta kommunikations- och presentationsförmågor
 • Integration till olika datakällor som ERP-system eller IoT-system
 • ETL-processer
 • Datamodellering
 • Datavisualiseringsverktyg som PowerBI
 • Data Warehouse, Azure Data Factory, Data Bricks, SQL
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vår kultur kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att på ett nyfiket sätt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Vi certifierar vidareutbildar våra konsulter i de nyaste teknikerna kontinuerligt.

Du respekterar dina kollegor och har ett och öppet förhållningssätt med stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.
Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Helena Lundström, Regional Manager på helena.lundstrom@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nexer AB

Placering

Malmö