Jobbsafari är en del avschibsted logo

Dansktalande kundservicemedarbetare

2Complete Group · Stockholm · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Är du en social och ansvarstagande person som motiveras av en daglig kundkontakt? Talar du flytande danska? Då har vi rätt tjänst för dig.

I rollen som dansktalande kundservicemedarbetare hos Lensway kund kommer dina primära arbetsuppgifter vara att hjälpa Lensways kunder via telefon, chatt samt mail. Du kommer även att hjälpa till med översättningar och du kommer till störst del att arbeta mot den danska marknaden.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du talar och skriver danska obehindrat. Du är även av hög vikt att du kan göra dig förstådd på svenska och engelska. Det är högt meriterande om du tidigare erfarenhet från kundtjänstarbete.

Som person ser vi att du är glad, noggrann och initiativtagande. Du är lösningsfokuserad som du visar genom att du kreativt löser kundens problem och du trivs i en roll där du kommunicerar båda via telefon samt skriftligt. I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlighet.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete Group

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Sarah Lindgren

sarah.lindgren@2complete.se076 875 11 46

Dela jobbannonsen

Anmäl annons