Jobbsafari är en del avschibsted logo

Dansktalande kundservicemedarbetare till framtida uppdrag! 🇩🇰

Dansktalande kundservicemedarbetare till framtida uppdrag! 🇩🇰

The Workers of First Impression · Stockholm · Ansök senast 6 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker drivna servicestjärnor med nordiska språkkompetenser - Vi leder efter dansktalende!

The WOFI erbjuder rekrytering-/och bemanningslösningar inom kundtjänst; leverans av kompetenta och ambitiösa kundtjänstmedarbetare. Vi arbetar aktivt för att lyfta statusen på arbete inom kundtjänst och för att bevisa vilka fantastiska resultat som kan uppnås med fenomenal kundtjänstpersonal som levererar service utöver det vanliga. Vidare erbjuder vi även nätverksträffar, utbildningar och kostnadsfri personlig rådgivning inom området.

Dansk<3 The Wofi=rigtigt

Danska språket är en viktig kompetens som våra klienter är i behov av till och från då flera av dem jobbar mot den nordiska marknaden. Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som talar det danska språket. Svenska och engelska är ett plus!

Att jobba som konsult på the wofi

The WOFI hjälper Dig att hitta spännande tillsvidarejobb eller konsultuppdrag inom just Ditt val av karriärområde och vi jobbar med många attraktiva klienter. Med en gedigen erfarenhet av branschen vet vi vad som krävs för ett lyckat samarbete där just du som kandidat och medarbetare är viktigast för hela verksamheten.

Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtalet vilket ger dig en trygg anställning. Som konsult får du avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Utöver detta får du en individuell mentor som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod och som ser till att du utvecklas i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

HUR GÅR JAG TILLVÄGA FÖR ATT JOBBA MED THE WOFI?

Skicka in din ansökan redan idag! Skriv jättegärna några rader i rutan cover letter eller i ett bifogat personligt brev om vad du är intresserad av att jobba med. Vi rekryterar inom kundtjänst där tjänsterna varierar och erbjuder ett brett spektrum av utmaningar. Vilken utmaning söker du?

Observera att detta är en annons för framtida rekryteringsuppdrag och att vi återkommer till dig först då vi hittar någon passande tjänst. Det kan således dröja med återkoppling, eller utebli om vi inte får in något uppdrag under en längre tid. Om du har frågor om din ansökan går det bra att kontakta Tom på tom@thewofi.se.

Övrigt

Följ oss gärna på Linkedin, Instagram eller FB för nya möjligheter framöver om du inte hittar något intressant just nu / Team Wofi

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

The Workers of First Impression

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons