Jobbsafari är en del avschibsted logo

Daloc AB i Töreboda söker inköpare

Daloc AB i Töreboda söker inköpare

Daloc AB · Skövde · Ansök senast 5 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker Daloc efter ny kollega till sin inköpsavdelning. Är du driven och kommunikativ som person? Då är du välkommen att söka till tjänsten som inköpare hos Daloc AB i Töreboda. Du kommer att arbeta utifrån starka kärnvärden där framåtanda, trygghet och långsiktighet är en stor del av bolagets identitet.

Om tjänsten
I rollen som inköpare på Daloc kommer du implementera och ansvara för avtal med speditörer och följa upp efterlevnaden av dessa. Till rollen tillkommer även löpande orderläggning och leveransbevakning av produkter inom ditt sortimentansvar samt att optimera beställningsparametrar för dessa. Vidare kommer tjänsten innebära att administrera och driva leverantörsreklamationer samt rutinbaserade operativa inköp.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning logistik och teknik. Som person är du kommunikativ, analytisk och noggrann. Du drivs av att utveckla både dig själv och människor i din omgivning. För att lyckas i rollen tror vi att du är framåt som person och hungrig på att använda dina teoretiska kunskaper praktiskt i en verksamhet. Vi önskar att vår nästa kollega bidrar med ny energi och vågar tänka utanför ramarna. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med logistik och har erfarenhet inom Supply Chain Management.

Formella kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning logistik och teknik.
  • Meriterande med erfarenhet av Supply Chain Management
Om anställningen
  • Placeringsort: Töreboda
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tillträde: Omgående, så snart som möjligt.
  • Anställningsform: Tillsvidare
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Lina Melltoft, 0722546271 eller Anton Åberg, 0722540030.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Daloc AB

Placering

Skövde

Dela jobbannonsen

Anmäl annons