Jobbsafari är en del avschibsted logo

Dala Energi söker en HR-generalist

Dala Energi AB Publ · Leksand · Ansök senast 29 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I en hållbar värld behövs nya energilösningar. Vi behöver fler som vill göra skillnad, fler som brinner för bygdens utveckling och fler som vill ha ett av Sveriges viktigaste jobb. På Dala Energi är vi 80 medarbetare som varje dag bidrar till att vardagen fungerar för våra 34 000 kunder.

Tillsammans för bygdens bästa investering är vår vision och något som genomsyrar relationerna vi har till bygden, kunder, ägare och medarbetare. Våra kunder, som också är våra grannar, vänner och affärsbekanta som lever här.

Nu söker vi fler som vill göra skillnad, nu och för framtiden. Vill du vara med på vår resa?


OM TJÄNSTEN

Dala Energi är ett privatägt och börsnoterat energibolag som är modernt och innovativt och verkar i en expansiv och föränderlig bransch. Vi befinner oss just nu i en intensiv tillväxtfas och enheten HR har en viktig uppgift i att stödja och utveckla Dala Energi i att vara en attraktiv arbetsgivare och ett framgångsrikt bolag i den processen. Enheten samordnar vårt pågående förändringsarbete där vi framgångsrikt utvecklar medarbetarskapet, ledarskapet och vår kultur.

Som HR-generalist hos oss arbetar du med samtliga processer inom HR:s årshjul - lönebildning, kompetensförsörjning, arbetsrätt, arbetsmiljö, rekrytering och rehabilitering. Du har ett nära samarbete med avdelningens HR-chef och HR-administratör. En viktig del i arbetet är att stödja och hjälpa företagets chefer att göra rätt och utvecklas i sitt ledarskap.

I din roll ingår att vara superuser för Dala Energis ledningssystem samt att ge stöd och support till Dala Energis delägarbolag i HR-relaterade frågor. Rollen består till ca 40% av verksamhetsutvecklande projekt såsom ledningssystem, koordinering av Dala Energis hållbarhetsarbete och att utveckla olika arbetssätt.

Placering för den här tjänsten är på Dala Energis kontor i Leksand. Du ingår i enheten för HR som består av totalt av fem personer.


VI ERBJUDER DIG

Vill du arbeta i ett företag med stor utvecklingspotential inom en bransch som ständigt växer? På Dala Energi har du möjlighet att delta i ett spännande utvecklingsarbete tillsammans med engagerade och trevliga kollegor. Som anställd erbjuds du en individuell utvecklingsplan samt en rad personalförmåner och hälsofrämjande insatser. Vi brinner för vår bygd och är måna om att våra medarbetare har en god arbetsmiljö och trivs på jobbet. Våra kontorslokaler är moderna och ändamålsenliga och för den som vill ger vi möjlighet till delvis distansarbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning.

KVALIFIKATIONER

Som person

I rollen som HR-generalist hos oss passar en engagerad person som tycker om att samarbeta med andra. Du är generös med din kunskap och har ett coachande förhållningssätt när du stöttar chefer och medarbetare inom organisationen. Som person är du trygg, stabil och prestigelös. Du tycker om att bidra till utveckling och har en positiv syn på tillvaron.

Erfarenhet och kunskap

Några års erfarenhet av brett HR-arbete är ett krav för att klara rollen. Du har tidigare arbetat med olika processer inom HR och haft en konsultativ roll mot chefer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ledningssystem. Vi vill att du har körkort och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Utbildning

Du har en Akademisk examen inom personal- och arbetslivsområdet, alternativt motsvarande utbildning eller erfarenhet.

KONTAKTUPPGIFTER OCH ANSÖKAN

I den här rekryteringen samarbetar vi med Brita Westberg , Verksamhetsutvecklare på Kraftplan HR Business Partner.

Om du har frågor om befattningen är du välkommen att kontakta Anna Jacobsson, HR-Chef, 0247-738 91 eller Brita Westberg, 070-142 76 13.

Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt men senast 23-03-29.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttar-service till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dala Energi AB Publ

Placering

Leksand

Kontaktperson

Dala Energi AB (Publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons