Dagens industri söker nästa toppsäljare!

Bonnier Business Media Sales · Örebro

·

Ansök senast 25 okt. (1 dag kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nordens största affärsmagasin söker nu nya kollegor. Du kommer dagligen prata med affärsintresserade, potentiella kunder inom svenskt näringsliv per telefon och erbjuda dem att prenumerera på Dagens industri. Du ska söka dig till oss om du precis som vi ser försäljningsyrket som ett jobb för framtiden där det finns stor möjlighet att göra karriär inom hela Bonnier-koncernen


Dina egenskaper

• Intresserad av företagande, ekonomi och/eller försäljning

• Social och lösningsorienterad

• Tävlingsinriktad

• Målmedveten

• Trivs i en fartfylld arbetsmiljö

Att ha drivit UF-företag eller arbetat inom försäljning är meriterande men inget krav.


Dina arbetsuppgifter

Som nyanställd lär vi dig grundläggande kunskaper inom modern säljteknik och Dagens industris journalistik. Vi tror på frihet under ansvar vilket innebär att du till viss del själv planerar dina arbetsdagar för att varva självstudier och egen försäljning. Som anställd får du regelbunden coachning, din egen kontorsplats samt modern arbetsutrustning. Du arbetar tillsammans med några av Bonnier-koncernens duktigaste chefer och coacher.

Om oss

Dagens industri Örebro (Bonnier Business Media Sales AB) är en del av Bonnier AB, Nordens i särklass största mediekoncern. Vi är medlemmar i branschorganisationen Kontakta vilket innebär att du som anställd har trygga arbetsvillkor motsvarande ett kollektivavtal samt att vi sköter vår försäljning professionellt. Som anställd hos oss får du tillgång till ett fördelaktigt förmånspaket via plattformen Benify, där du bland annat har tillgång till friskvårdsbidrag. Du blir en del av ett drivet, energiskt samt målinriktat team på 15 personer som sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Örebro, och du erbjuds långsiktiga karriärmöjligheter inom hela Bonnier-koncernen.

Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet. Vi vill ta tillvara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Lön

Lönen sätts individuellt efter din ålder och branscherfarenhet. Fast garantimånadslön, 16-23 000 kronor brutto och rörlig provision utan tak!

Övrigt

Då telefonen och datorn kommer vara dina två främsta arbetsverktyg behöver du kunna kommunicera i det svenska språket flytande.

Titel: Företagssäljare/Relationship Manager

Arbetstid: Måndag – Fredag kl. 08:00-17:00

Plats: Klostergatan 23, Örebro.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bonnier Business Media Sales

Placering

Örebro

Kontaktperson

Bonnier Business Media Sales AB

Vid ansökan:Ange referens säljare Di i din ansökan