Jobbsafari är en del avschibsted logo

Dagbarnvårdare/dagmamma

C Företaget Dagbarnvårdare Ek Fören · Katrineholm · Ansök senast 21 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

C Företaget söker dagbarnvårdare som tillsammans med oss vill utveckla barnomsorgen!

Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan för barn i åldrarna 1-5 år. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Du kan även ha med dina egna barn i gruppen.


Vårt koncept:

C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd och handledning. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen, medan vi tar hand om ekonomi, administration och bokföring.

Hos C Företaget kan du arbeta som dagbarnvårdare med stort inflytande över din verksamhet, utan att behöva starta eget företag. Du väljer själv vilken inriktning du vill ha på verksamheten, vad verksamheten ska heta och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.


Vi söker dig som:

- brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar. Genom ditt engagemang och dina idéer kan du skapa ett unikt barnomsorgsalternativ för barn i åldrarna 1-5 år.

- är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.

- vill arbeta utifrån ditt egna hem.


Om oss:

C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner och vill gärna bli fler då vi märker att det finns en stor efterfrågan. Vi driver även 8 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

C Företaget Dagbarnvårdare Ek Fören

Placering

Katrineholm

Kontaktperson

C Företaget Dagbarnvårdare ekonomisk fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons