Jobbsafari är en del avschibsted logo

Däckmontörer till Motorcentralen i Umeå

Däckmontörer till Motorcentralen i Umeå

Simplified · Umeå · Ansök senast 19 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inledning

Våren kommer i en rasande fart och det är snart dags att byta däck på bilen. Vi behöver din hjälp för att alla våra kunder i Umeå ska få sitt däckbyte utfört! Startdatum kommer att bero på när våren kommer på riktigt, men runt v14 planerar vi för start, och 4–5 veckor framåt. Om du tar ansvar och initiativ finns möjligheten till en fortsatt anställning. Urval och intervjuer sker löpande. Information om tjänsten I Umeå är Motorcentralen ett välkänt varumärke och en stor arbetsgivare. Nu i vår är kundtrycket högt och därför behöver Motorcentralen utöka sin personalstyrka under vecka 14-18 preliminärt. Idag driver syskonen Mikael och Anna Ericsson Motorcentralen som har ca 170 anställda och fortsätter att utvecklas! Verksamheten präglas av hög kvalitet, personligt engagemang och hållbarhet. VW huset är en av Europas största och modernaste VW-anläggningar invigdes i september 2015 och sedan april 2017 finns Motorcentralen Bil & Kaross, på Spinnvägen där vi har en plåtverkstad, en allmän verkstad samt Ekonomiservice för äldre VW personbilar.

Arbetsuppgifter

I rollen som däckmontör kommer du att ta emot kunderna och deras bilar. Du arbetar nära dina kollegor där ni tillsammans ansvarar för att däcken blir bytta, tvättade och inlagda på lager. Arbetsuppgifterna kommer variera beroende på din tidigare erfarenhet. När däckbytessäsongen kommer igång är det många av våra kunder som vill byta däck, vilket gör att dagarna kan vara hektiska och det är mycket att göra.

Vi söker dig som:

Trivs med ett fysiskt arbete och med att samarbeta. Du har lätt för att ta till dig instruktioner och följa arbetsbeskrivningar. Eftersom du möter kunder är det viktigt att du har en känsla för service. Din arbetsgrupp kommer vara beroende av att du kommer i tid och tar ansvar över ditt arbete. Övrigt Stad: Umeå Omfattning: Heltid Tillträde: v14-18 preliminärt För övriga frågor, kontakta Anna Eriksson, 073-805 88 75

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Simplified

Placering

Umeå

Kontaktperson

SWM Rekrytering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons