Jobbsafari är en del avschibsted logo

Däckmontörer till Bilbolaget Skellefteå!

Däckmontörer till Bilbolaget Skellefteå!

Bilbolaget Nord · Skellefteå · Ansök senast 2 okt.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Ford och Dacia personbilar samt Renault och Ford transportbilar. Vi säljer över 10 000 nya och begagnade bilar i Norrland per år. Vi finns på 14 orter i norra Sverige från Härnösand i söder till Kiruna i norr. Vi har fullserviceeverkstäder, välsorterade reservdelsbutiker samt både Tanka och Tvätta. Bilbolaget tar hand om allt som har med ditt bilägande att göra. Allt för ett smidigt bilägande - där våra värdeord är omtanke, tillgänglighet, kompetens.

Dina arbetsuppgifter

Som däckskiftare på Bilbolaget så består dina arbetsdagar i huvudsak av att skifta och montera däck på fordon. I dina arbetsuppgifter ingår även framplockning av däck, att lagra däck i däckhotellet och att tvätta däck. I arbetet så har du mycket kundkontakt där din uppgift är att leverera bästa möjliga service.

Din profil

Vi tror att du som söker är lättlärd, kvalitetsmedveten och har hög arbetsmoral. Du har ett starkt driv samt en vilja att ständigt lära dig nya saker. Det är viktigt att du kan anpassa dig i ett arbetslag, samtidigt som du kan ta eget ansvar och kan arbeta självständigt.

Tidigare erfarenhet av att skifta däck är meriterande men inget krav.

Ansökan

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maja Lundström via tfn: 073 351 27 44

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilbolaget Nord

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Maja Lundström

073 351 27 44

Dela jobbannonsen

Anmäl annons