Jobbsafari är en del avschibsted logo

Däckmontör

Bravura · Sundsvall · Ansök senast 28 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta fysiskt och är tillgänglig under 2 månader? Nu söker vi två däckmontörer till Kents Bilgummi AB!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 2 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Kents Bilgummi AB.

Om företagetKents Bilgummi grundades redan 1976 och erbjuder idag tjänster inom däck och fälg - från det minsta skottkärrehjulet till större entreprenaddäck.

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. De bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet.

ArbetsuppgifterSom däckmontör arbetar du med däckskifte på personbilar. Du ansvarar för att pumpa däcken och kontrollera att det är rätt lufttryck innan skiftet. Att ta in och ut bilar i verkstaden samt frakta däck till och från verkstadens däckhotell är arbetsuppgifter som ingår i ditt ansvarsområde. I rollen ingår även kontakt med kollegor och kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet från däckbranschen är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska, skriftligt och muntligt
  • Erfarenhet inom kundservice
  • Körkort
Vi söker dig som tycker om att arbeta fysiskt och tycker om ett högt tempo. Du är effektiv och har en positiv inställning till arbetet. Att samarbeta med andra är något du trivs med. Vi ser även att du är initiativtagande och har lätt att se en helhet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Kvissleby, Sundsvall
Lön: Timlön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Däckmontör, montör, fordon, däck, bil, verkstad, service, reparation, Sundsvall, säsong, personbil

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons