Jobbsafari är en del avschibsted logo

Däckmontör till Lindholms Däck Umeå

Däckmontör till Lindholms Däck Umeå

Lindholms Däck · Umeå · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inledning:

Är du en serviceinriktad person som sätter kunden i förstahand? Gillar du att jobba praktiskt och hålla ett högt tempo? Då är det här jobbet för dig!

Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Lindholms Däcks räkning en däckmontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Lindholms Däck.

Lindholms Däck har högsäsongen för däckbyte framför sig och behöver därför utöka sin personalstyrka under denna period. I uppstarten så kommer du att få gå med en erfaren kollega tills du blir varm i kläderna och blir trygg i dina arbetsuppgifter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Lindholms Däcks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta och montera däck på fordon. Du ansvarar även för framplockning samt returer av däck till däckhotell. Arbetet innefattar mycket kundkontakt där din uppgift är att leverera bästa möjliga service.
  • Däckbyte
  • Kundkontakt
  • Lagerhantering av däck
Lindholms Däck har ett härligt team som värnar om hög servicekvalitet gentemot sina kunder samt en god stämning där alla har roligt på arbetsplatsen.

Vi söker dig som:
Kan arbeta heltid under en kortare tidsbestämd period på ca 4 veckor. Vi tror att du som tycker om att skruva och trivs i det praktiska arbetet kommer att passa in fint på denna arbetsplats. Har du erfarenhet av att montera däck är det fördelaktigt men inget krav. För den här tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Lindholms Däck. Därför ser vi att du är en positiv person som tycker om att arbeta i högt tempo. Vidare tror vi att du är driven och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror även att du är flexibel och tycker om att sprida glädje till kollegor och kunder.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lindholms Däck

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons