Jobbsafari är en del avschibsted logo

Däckmontör till Gummidepån Värnamo AB

Däckmontör till Gummidepån Värnamo AB

Aktiv Bemanning i Småland AB · Värnamo · Ansök senast 4 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Gummidepån AB behöver utöka vår personalstyrka med en person för arbete på dagtid vilket sker i våra lokaler i Värnamo med undantag för de gånger vi måste ta oss ut och hjälpa våra kunder på plats.

Arbetsåret på Gummidepån börjar alltid med att vi går igenom utrustning och lokaler på vår toppmoderna arbetsplats så att allt fungerar så bra som möjligt. Här hittar du maskiner som endast finns på ett fåtal däckverkstäder i Sverige vilket gör jobbet roligare då det underlättar för att ge våra kunder en service i toppklass.

Flera av våra kunder väljer även att lagra sina däck hos oss. Inte så konstigt då lagringen är en faktor som påverkar hur däcken slits och bör utföras korrekt. Inför kommande högsäsongen går vi igenom däcken i vårt lager och säkerställer att de ser ut att klara sig till nästa planerade hjulskifte. Om det finns något som kunden måste bli uppmärksammad på tar vi en kontakt för att hitta en lösning.

Högsäsong

När tidsbokningarna börjar komma tätt vet vi att den planerade högsäsongen är på gång. Under de här veckorna krävs det en extra laginsats från samtliga våra medarbetare då vi ökar upp tempot samtidigt som vi har många kunder att fokusera på. Högsäsongsveckorna blir även mer fysiska och ställer högre krav på uthållighet än övriga delar av året.

Sommar

När sommarvärmen kommer blir det fler fordon ute på våra vägar vilket ger en omväxling i vårt arbete. Vi jobbar fortfarande med däck men nu handlar det om allt från motorcyklar till traktorer. Det sysselsätter oss fram till hösten då det åter igen blir dags för oss att förbereda inför årets andra och sista högsäsong.

Rekryteringen sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland AB Detta innebär att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att det är Gummidepån som slutligen anställer en person.

Är du är rätt person för Gummidepån? Sök tjänsten direkt. Rekryteringsarbetet sker löpande och avslutas så fort vi har hittat rätt person för tjänsten. Om du har frågor kan du kontakta ansvariga rekryterare, Jimmy Lehtomäki på tfn 0370-695652

B-körkort ett krav för att kunna utföra arbetet. Har du tidigare erfarenhet från branschen så är det naturligtvis meriterande men vi tittar främst på ditt tekniska kunnande, dina personliga egenskaper och vad just du tillför i vår arbetsgrupp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aktiv Bemanning i Småland AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Aktiv Bemanning i Småland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons