Jobbsafari är en del avschibsted logo

Däckmontör till Forslunds!

Forslunds · Skellefteå · Ansök senast 1 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du har ett aktivt arbete där du får leverera service i världsklass och där kunden alltid är i centrum? Vill du arbeta i ett härligt team med familjär stämning? Då är Forslunds i Skellefteå rätt arbetsplats för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Forslunds i Skellefteås räkning fyra däckmontörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Forslunds i Skellefteå AB.

Forslunds i Skellefteå närmar sig högsäsong och behöver därför utöka sin personalstyrka under denna period. Vi söker därför fyra däckmontörer som kan arbeta under 4 veckor med start v40.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Forslunds i Skellefteås önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta och montera däck på fordon. Du ansvarar även för tvättning av däcken samt returer av däck till däckhotell. Arbetet innefattar kundkontakt där din uppgift är att leverera bästa möjliga service.

• Däckbyte

• Kundkontakt

• Lagerhantering av däck

Du kommer arbeta med erfarna kollegor som värnar om god stämning i arbetslaget. För att du ska känna dig trygg i din anställning kommer du givetvis att få en introduktion i arbetet.

Vi söker dig som:

kan arbeta heltid under en kortare tidsbestämd period, startdatum förväntas vara v40 men kan variera på grund av väderförutsättning. Vi tror att du trivs med ett praktiskt arbete. Har du erfarenhet av att montera däck är det fördelaktigt men inget krav. B-körkort är ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Forslunds i Skellefteå. Därför ser vi att du är en positiv person som tycker om att arbeta i högt tempo. Vidare tror vi att du är driven och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror även att du är flexibel och tycker om att sprida glädje till kollegor och kunder.

START: Oktober

OMFATTNING: Heltid under 4 veckor

ARBETSTIDER: Dagtid

URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Forslunds

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Professionals Nord Rekrytering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons