Jobbsafari är en del avschibsted logo

Däckmontör sökes i Bollnäs

Clockwork · Bollnäs · Ansök senast 1 nov.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Dina arbetsuppgifter

Clockwork söker nu däckmontör till Bollnäs. I samband med övergången från sommar till vinter hjälper du företagets kunder med däckbyten. Tunga lyft och tvättning av däck ingår i jobbet samt hantering före och efter däckbytet. Jobbet är heltid och vardagar under 6 veckor. Kvällsjobb kan eventuellt förekomma beroende på behov hos kund.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av däckbyte samt har ett allmänt fordonsintresse, förslagsvis gillar du att meka på fritiden. Då tjänsten innehåller många tunga lyft förutsätter vi att du inte är rädd för att ta i och har god fysisk form. Då kundkontakt förekommer dagligen ser vi att du är serviceinriktad, positiv och engagerad. Vi värdesätter hög arbetsmoral där viljan att arbeta hårt bör finnas naturligt hos dig som söker tjänsten. Körkort B är ett krav.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kund i Bollnäs. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt stora chanser att påverka såväl arbetssituation som din personliga utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Rebecka Lindh på rebecka.lindh@clwork.se.

Vi jobbar med intervjuer löpande, ansök därför redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Bollnäs

Kontaktperson

Thomas Mårtens

thomas.martens@clwork.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons