Jobbsafari är en del avschibsted logo

Däckmontör Personbil & Lastvagn till Euromasters verkstad i Borlänge

Däckmontör Personbil & Lastvagn till Euromasters verkstad i Borlänge

Euromaster AB · Borlänge · Ansök senast 29 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

På verkstaden i Borlänge arbetar ett sammansvetsat team med däck och bilservice för personbilar, lastbilar och entreprenadmaskiner. Vi driver en fullserviceverkstad där vi bl.a utför hjulinställning, oljeservice och byte av hjulupphängningskomponenter. I din roll kommer du att arbeta med både personbil och lastbilssidan Beredskap ingår även i tjänsten.

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet från arbete inom eller med exempelvis däckfackhandeln, bilfackhandeln, entreprenadmaskiner eller från lastvagnar anses som meriterande.

• Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag

• Har relevant gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning/erfarenhet

• Du innehar B-körkort, C-körkort är meriterande.

• Du tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.

Vårt erbjudande:

Vi har kollektivavtal och erbjuder en konkurrenskraftig lön, bra personalförmåner och ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling. Tjänsten är tillsvidare med en provanställningsperiod på 6 månader.

Ansökan:

Vid frågor vänligen kontakta Platschef: Torbjörn Israelsson, 0703786868.

Ansökningar hanteras löpande och anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut. Sista ansökningsdag 2021-10-29. Välkommen med din ansökan!

Om Euromaster:

Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Euromaster AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Euromaster AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons