Däckmontör | Svenljunga

Vianor · Svenljunga

·

Ansök senast 31 okt. (11 dagar kvar)

Däckmontörer till säsong

Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice.

Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande höstsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige behöver vi alltid förstärkning under vår- och höstsäsongerna.

Alla våra verkstäder erbjuder däckservice till alla typer av fordon och de flesta även bilservice. Din uppgift kommer att vara däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar reparation, montering, skifte och balansering. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.

Din profil

  • Du är starkt serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
  • Du är flexibel, noggrann, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
  • Du har tidigare erfarenhet av däckservice och har ett B-körkort

Hos oss på Vianor erbjuder vi dig

  • Ett spännande och utmanande arbete, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
  • Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper
  • Att bli en del av vårt Vianor-team, där samarbete och laganda är viktigt

Ansökan

Säsongsanställningen gäller cirka 4-6 veckor, enligt överenskommelse. I norra Sverige startar höstsäsongen oftast i mitten av oktober och söderut någon vecka senare. Det är inte omöjligt att säsongsjobb kan leda till fortsatta möjligheter hos oss. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts så fort som möjligt. Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Hoppas vi hörs!

Vianor är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice. Vi finns i 27 länder och har över 100 egna och partnerverkstäder i Sverige. Vi erbjuder både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vianor

Placering

Svenljunga

Kontaktperson

The We Select Company AB