Jobbsafari är en del avschibsted logo

Däckmontör i Laholm

Randstad · Laholm · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi däckmontörer för höstens däcksäsong! Triggas du av fysiskt arbete och kanske tidigare arbetat på däckverkstad? Skulle du beskriva dig som konsultmannamässig, social och trivs av att arbeta i högt tempo? Då kan du vara den vi söker! Tveka inte att söka tjänsten redan idag! Detta är ett korttidsuppdrag, och ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad men arbeta ute hos en av våra kunder.

Ansvarsområden

I tjänsten som däckmontör är det du som tillsammans med kollegor hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbaka däcken enligt löpande bandet principen. Vi ser att du som person gillar att arbeta i högt tempo och är samarbetsvillig. 

Arbetstider

Heltid, dagtid.

Kvalifikationer

Krav: 
 B-körkort
 Kunna klara av ett fysiskt tungt arbete
Meriterande:
 Tidigare erfarenhet av däckmontering
 Tidigare erfarenhet av enklare administration i datasystem 
 Truckkort

Vi ser att du är driven, tillmötesgående och social. Vidare ser vi också att du är problemlösningsorienterad, bidrar till en bra stämning och är mån om gruppens framgång. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Laholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons