Jobbsafari är en del avschibsted logo

Däckia i Luleå/Storheden söker ny PV/LV-montör

Däckia i Luleå/Storheden söker ny PV/LV-montör

Luleå Storheden · Luleå · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På verkstaden i Luleå/Storheden behöver förstärka vårt team med en ny medarbetare, så vi söker nu en driven och självgående montör.

Verkstaden arbetar med försäljning och montering av däck och fälg till personbil, lastbil, entreprenad och lantbruk för både privatpersoner och företag och du ingår i ett team med två medarbetare.

Då tjänsten i huvudsak berör tunga fordon ser vi gärna att du tidigare har arbetat med att montera och skifta hjul på tyngre fordon såsom lastbilar, bussar, entreprenad, lantbruk mm. Även arbete på fältet med servicebil ingår.

Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete, och tycker att det är kul att träffa kunder. Då arbetsbelastningen kan variera förekommer en del övertid, framför allt i högsäsong. Vi ser gärna att du är van vid kundkontakter och har hög servicekänsla.

Vi söker dig som:

  • är en trevlig och positiv person som har ett intresse för service
  • tycker om att arbeta självständigt och tar eget ansvar
  • är flexibel, stresstålig och gillar att arbete i högt tempo
  • är noggrann och initiativrik
  • har du erfarenhet som däckmontör och kört servicebil ser vi det som meriterande
  • har B -körkort, C-kort är meriterande
  • köra servicebil ingår i tjänsten, lätt bil med kran
  • Svenska språket i både tal och skrift.

Din personlighet värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar. Vi ställer stora krav på att du är rätt som person för den här tjänsten. Och din personlighet och fordonsintresse kommer väga tyngre än flera års erfarenhet i branschen.

Vill du veta mer? Kontakta Andreas Skanefors, platschef, tel. 0720-78 82 47. Välkommen med din ansökan till: ansokan@dackia.se senast den 31 maj 2021.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Luleå Storheden

Placering

Luleå

Kontaktperson

Däckia AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons