Jobbsafari är en del avschibsted logo

Däckhanterare till euromaster i Lidköping

Däckhanterare till euromaster i Lidköping

Randstad · Lidköping · Ansök senast 4 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibel lagermedarbetare till ett kortare uppdrag i Lidköping. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

I tjänsten som medarbetare på en däckverkstad är det du som tillsammans med kollegorna hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbaka däcken enligt löpande bandet principen. 

För att lyckas i rollen har du gymnasieutbildning, b-körkort och gärna erfarenhet av däckbyte. Har du också truckkort eller arbetat på verkstad eller motsvarande så är det ett plus i kanten. Som person uppskattar du struktur och trivs med repetitiva arbeten där vikten av att första momentet blir rätt är lika viktigt som vid det sista. 

Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! 

Arbetstider

Heltid vardagar kl. 07-16, helg/kväll kan förekomma.
Behovet gäller under oktober/november månad. 


Kvalifikationer

Gymnasieexamen samt B-körkort är ett krav.

Tidigare erfarenhet eller däckbyten och/eller tidigare erfarenhet av lager-/verkstadsarbete är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

2021-10-04 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Elin Brattberg, Konsultchef, elin.brattberg@randstad.se

Om företaget

 Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. 

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Lidköping

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons