Jobbsafari är en del avschibsted logo

Cyber security engineer sökes!

Professionals Nord Rekrytering AB · Västerås · Ansök senast 30 dec. (20 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Ställer du dig själv ofta frågan: Hur kan vi göra detta bättre i framtiden? Brinner du för IT, problemlösning och säkerhet? Vill du ta nästa steg i karriären och växa med en global aktör? Professionals Nord söker nu för vår kunds räkning en Cyber security engineer. Vår kund är ett ledande bolag inom energiteknik och söker nu nya anställa i samband med en expansion. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Du erbjuds
  • En tjänst där du får delta i organisatorisk utveckling inom IT och OT-säkerhet
  • En fot in hos ett ledande företag med stora utvecklingsmöjligheter
Arbetsuppgifter
I rollen kommer du att arbeta brett med allt förekommande inom IT och OT-säkerhet. Du kommer att vara delaktig i att utveckla organisationens sätt att arbeta med IT och OT i dagsläget. Dina arbetsuppgifter kommer även att inkludera:
  • Att hjälpa till med IT och OT-säkerhet i projekt.
  • Att delta i kundmöten och stötta upp vid frågor och krav inom området
Vi söker dig som har
  • Några års erfarenhet inom IT eller OT-säkerhet
  • Intresse och förståelse för området
  • God kunskap i engelska både skriftligt och muntligt
Vidare tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Cyber security engineer hos vår kund. Vi söker dig som är samarbetsvillig, initiativtagande och lösningsorgienterad.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Linn Östin

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under första 12-18 månaderna. Tjänsten är långsiktig och allas vår intention är att du ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Linn Östin

linn.ostin@pn.se

Dela jobbannonsen