Jobbsafari är en del avschibsted logo

Customer sales representive/Bilvårdare till Haninge

Customer sales representive/Bilvårdare till Haninge

Hertz First Rent A Car · Haninge · Ansök senast 7 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Att det är människorna som skapar Hertz Sveriges framgång är ingen hemlighet. Bilarna är grunden i vår verksamhet, men det är medarbetarnas engagemang, kunskap och omtanke som gör oss till det ledande hyrbilsföretaget vi är.Till vår station i Haninge söker vi efter en ny kundfokuserad medarbetare.

Just nu söker vi det som vi kallar Customer sales representative/Bilvårdare (CSR/Hiker). Det är en varierande tjänst med stort fokus på den logistik som krävs för att vara ett biluthyrningsföretag i världsklass. Du kommer till stor del arbeta med förflyttning av bilar, mestadels i södra Stockholm samt arbeta med bilplanering. Vidare tar du hand om både våra kunder och bilar. Som CSR/Hiker är du en del av ett team där våra kunder står i fokus. Du kommer att hjälpa kunderna med sina hyror genom bland annat:
  • Billeverans & daglig planering av stationens tillgängliga vagnpark
  • Ta emot bokningar & förfrågningar från kunder via telefon, mejl eller över disk
  • Uthyrning av bilar & upprättande av hyresavtal
  • Skadehantering
  • Bilvård
  • Enklare ekonomisk redovisning
För att trivas hos oss tror vi att du är en person som gillar högt tempo och att ditt hjärta klappar för service med fokus på kunden. Du gillar att strukturera och planera och utmaningar inspirerar dig. Förmågan att tänka nytt och använda kreativa lösningar för att säkerställa nöjda kunder är viktigt hos oss. Vidare krävs goda kunskaper i Engelska samt Svenska i både tal och skrift. Klyschan "laget före jaget" passar oförskämt bra in hos oss. Respekt för varandra, trygghet och glädje är grunden i allt vi gör. Arbetet på en station är ett "teamwork". Det är därför speciellt viktigt att alla medarbetare uppmuntrar till och bidrar till att främja samarbete, lyfta varandra och en trivsam arbetsmiljö. Avslutningsvis är B-körkort ett krav då denna tjänst innehåller en stor del bilkörning.

Vi arbetar självklart aktivt med att internt utbilda dig som ny och vi lägger också stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och växa i bolaget. Som anställd hos oss har du en rad förmåner så som Friskvårdsbidrag, Personalrabatt på hyrbil samt att vi är kopplade till förmånsportal för att nämna några delar.

För oss är flexibilitet gentemot våra kunder mycket viktigt, på flera av våra stationer arbetar vi därför med skiftarbete. För närvarande varierar arbetstiderna mellan 06.30-17.00 och visst helgarbete kan förekomma.

Vi på Hertz är kopplade till Unionen kollektivavtal. Vi jobbar även med kompetensbaserad rekrytering och som en del i din ansökan kan du komma att få genomföra personlighetstester. Detta för att vi ska kunna göra en så rättvis och fördomsfri rekrytering som möjligt. Urval sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Hertz möter människors behov av rörelse med smarta mobilitetslösningar. Vi drivs av omtanke för våra kunder, människor och omvärlden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hertz First Rent A Car

Placering

Haninge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons