Jobbsafari är en del avschibsted logo

Customer Manager/Bilsäljare till Europeiska Motor

Customer Manager/Bilsäljare till Europeiska Motor

Starfinder · Sundbyberg · Ansök senast 22 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Europeiska Motor grundades 1960 och är en av Sveriges största enskilda auktoriserade återförsäljare av Toyotabilar. Företaget omsätter 1,3 miljarder kronor och har ca 165 medarbetare. Europeiska Motor är belägna i norra Stockholm där de har fullserviceanläggningar i Rissne, Vällingby, Täby, Arlandastad, Östermalm och i Gävle.

Europeiska Motor expanderar och söker nu fler Customer Managers/Bilsäljare till anläggningarna i norra Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Som Bilsäljare/Customer Manager hos oss kommer du att få lära dig bilaffären från grunden och få möjlighet att bli en riktigt framgångsrik bilsäljare. Du kommer att äga hela säljprocessen, där du på ett proaktivt och nytänkande sätt bearbetar nya kunder och tar hand om allt från första kundkontakten till leverans. Ditt främsta verktyg i försäljningsarbetet är din telefon och genom den bygger du din egen kundstock och jobbar för en nära, stark och långvarig kundrelation. Du kommer att jobba med ett brett sortiment av både nya och begagnade bilar och du säljer även attraktiva tilläggstjänster- och produkter som t.ex. tillbehör, serviceavtal och finansieringslösningar, vilket garanterar dina kunder ett enkelt och smidigt bil- ägande.

Genom uppföljning och återkommande kontakt säkerställer du också en lojal kundgrupp och återkommande försäljning. Du kommer att jobba på någon av våra fina anläggningar i norra Stockholm och rapporterar till Försäljningschef.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har en bakgrund inom försäljning och/eller kundservicearbete i någon form. Du bör vara redo att ta nästa steg i karriären och se långsiktigt på jobbet som Customer Manager. Viktigast för att bli en framgångsrik säljare hos Europeiska Motor är din personlighet. Du bör ha ett stort säljdriv samt vara tävlings- och målinriktad men du bör också vara ödmjuk, tålmodig, noggrann samt dela med dig av ditt engagemang. Du talar och skriver obehindrat på svenska. Körkort är ett krav. Här erbjuds du ett kvalificerat arbete på ett modernt och kundfokuserat företag med över 50 år i branschen.

Du får en tydlig utvecklingsplan för din karriärmöjlighet, med relevanta utbildningar inom produkt och kringtjänster. Detta är en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak, kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Inte minst, så får du jobba med ett av världens största bilmärke.

Detta är en tjänst på heltid, med start så snart det är möjligt. Arbetstiderna är förlagda 9-18, helger kommer också förekomma i tjänsten. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Malin Dunder 0767776762 och Marcus Sölvin 0700745918. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Starfinder

Placering

Sundbyberg

Kontaktperson

Malin Dunder

0767776762

Dela jobbannonsen

Anmäl annons