Jobbsafari är en del avschibsted logo

Culture Manager för The Naia Initiative

Spendrups · Huddinge · Ansök senast 6 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

The Naia Initiative är en funktionell dryck som vill göra skillnad. Våra drycker är fria från oönskade ingredienser såsom färgämnen eller konserveringsmedel, och vi tillsätter inget extra socker. Vi vill också bidra till en värld utan stereotyper och fördomar. Vi älskar träning och prestation, men hatar kroppshets och objektifiering. Och vi är till för alla, oavsett kön, ålder, läggning eller ursprung.

Är du också full av energi och vill vara med och göra skillnad? Då kan du vara rätt person för tjänsten som Culture Manager för the Naia Initiative!

Du kommer att ingå i team alkoholfritt som är en del av marknadsavdelningen på Spendrups. Teamets uppdrag är att driva utvecklingen av Spendrups egna alkoholfria varumärken, med syfte att stärka potentialen för Spendrups totala erbjudande på kort och lång sikt. Portföljen består idag av varumärken som The Naia Initiative, Loka, Loka Crush, Trocadero, Cuba Cola med flera.

Arbetsbeskrivning

Som Culture Manager är din uppgift att vidareutveckla den starka och positiva gemenskap och kultur som finns runt The Naia Initiative. I rollen kommer du främst fokusera på intresseområdena träning, sport och studentliv. Genom att identifiera trender och möjligheter inom dessa områden ser du till att starta upp och genomföra samarbeten med rätt personer, företag och organisationer. Samarbetena kan både vara fysiska i form av event, eller digitala på sociala medieplattformar.

The Naia Initiative har redan idag ett ambassadörsnätverk inom träning, sport och studentliv. En av dina arbetsuppgifter blir att både bredda och spetsa det nätverket, med målet att öka NAIAs närvaro och relevans bland unga, urbana konsumenter. Som Culture Manager har du även en aktiv del i driften av våra sociala medie-kanaler och du behöver ha stor förståelse för vad som driver intresse och engagemang i dessa kanaler.

Arbetsdagarna är omväxlande. En och samma dag kan innehålla utskick av dryck och merch på förmiddagen, strategimöte med kända träningsprofiler på eftermiddagen, och ett eventgenomförande på kvällen. Detta ställer krav på att du har en god förmåga att själv kunna prioritera och organisera din arbetsinsats. Dessutom har du budgetansvar för de projekt du driver.

Tjänsten inbegriper resor, primärt inom Sverige, och då och då även kvälls-/helgarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har jobbat i en likande roll tidigare (ca 1-3 år) och är van att bygga upp communities både irl och digitalt. Kanske har du även arbetslivserfarenhet från marknadsföring, träning/sport eller event? Du är en fena på Office 365 och då rollen är väldigt kommunikativ behärskar du svenska i tal och skrift utan problem. För att trivas i rollen behöver du ha god kunskap om funktionaliteten och drivkrafterna inom sociala medier och tycka att det är roligt att jobba med dessa delar.
Gällande utbildning är det meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring samt erfarenhet inom projektledning men det är än viktigare att du är en nätverkande person med goda erfarenheter inom träningsvärlden - gärna med ett redan upparbetat kontaktnät med profiler inom träning/sport.

Personliga egenskaper
  • stort eget driv och en "can-do attitude"
  • bra på att bygga relationer och att samarbeta
  • streetsmart, vilket gör att du har en förmåga att kunna hantera starka partners och personligheter genom att vara positiv och hitta kreativa lösningar men att du också vågar säga nej när så krävs
  • strukturerad och ordningsam- du kan prioritera och fördela ditt arbete självständigt och har en förmåga att driva projekt i mål
Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser och erfarenheter. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 4 december 2020

Tillträdesdag: efter överenskommelse

Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid

Placeringsort: Stockholm

För mer information om tjänsten:Karin Eriksson, HR-specialist rekrytering, tel: 0240- 500 197.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Spendrups

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Karin Eriksson

0240-88 000

Dela jobbannonsen

Anmäl annons