Jobbsafari är en del avschibsted logo

Cristian söker två nya kollegor till Swede-Wheels plastavdelning

Cristian söker två nya kollegor till Swede-Wheels plastavdelning

Swede-Wheel AB · Gnosjö · Ansök senast 13 mars (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Hejsan! Jag heter Cristian och är teamledare för plastavdelningen här på Swede-Wheel. Nu letar jag efter två nya kollegor som vill vara med att bidra teamet och ansvara för plasten. Vi behöver en person kvällstid och en på natten. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker dig som vill vara med och växa tillsammans med oss!

Vår avdelning är utrustad med en toppmodern maskinpark och ett grymt team. För tillfället är vi tre personer som arbetar tillsammans för att säkerställa en effektiv och högkvalitativ produktion men vi behöver bli fler!

VEM JAG TROR ATT DU ÄR

  • Ordnad och engagerad: Du är den typen som håller koll på detaljer och känner stolthet över en välordnad arbetsplats. Vi värdesätter att ha en ren och snygg fabrik!
  • En teamspelare: På vår avdelning är samarbete nyckeln till framgång. Vi behöver både samarbeta mellan skiften och med andra funktioner på företaget.
  • Innovativ med miljötänk: Hållbarhet är viktigt för oss, och vi värdesätter dina idéer för att förbättra och effektivisera vår verksamhet.
  • Självständig med eget driv: Jag hoppas du vill ta egna initiativ och vill komma med idéer för att utveckla dig själv och verksamheten.

Erfarenhet från plastbranschen eller tillverkande industri är bra att ha, men har du tidigare aldrig varit i en plastindustri och är intresserad av att lära dig, så är du mer än välkommen att söka!

OM SWEDE-WHEEL

Vi är ett familjeägt företag som har sina rötter från 1942. Även om vi vuxit över åren, strävar vi efter att bevara de fina delarna med att vara ett litet företag. Vi satsar på personlig utveckling för våra medarbetare och tror att företagets framgång är kopplad till varje individs tillväxt. Många på Swede-Wheel har arbetat här länge och inte minst jag själv som varit här i snart 30 år! Jag började som truckförare för att sedan bli en del av plastgänget.

Du har kanske hört om Gnosjöandan men visste du att utan Hillerstorp tappar Gnosjö andan? Vi är engagerade i vårt samhälle för vi vet om inte Hillerstorp går bra, går inte Swede-Wheel bra. Därför är vi med och stöttar satsningar i orten så som paddelhall, restaurangmöjligheter och lokala idrottssatsningar för barn och unga.

VAD ERBJUDER VI?

  • En dynamisk arbetsmiljö i ett företag på frammarsch
  • Möjligheter för personlig och professionell utveckling
  • En arbetsplats där dina idéer och bidrag är värdefulla
  • Högt i tak. Jag vet att alla säger att de har det men vi arbetar aktivt för att alla på Swede-Wheel ska kunna, och framför allt vilja, säga vad de tycker och blir hörd i det!
  • Utöver friskvårdbidrag erbjuder vi även kostnadsfri träning på Hillerstorps Arena.

Är du intresserad? Skicka din ansökan till jobb@swede-wheel.se. Jag ser fram emot att träffa dig!

Om det är något du undrar över är du välkommen att skicka ett mejl till jobb@swede-wheel.se så återkommer jag så fort jag kan! 😊

Vänliga hälsningar, Cristian, Teamledare på Plastavdelningen, Swede-Wheel AB

Start: Omgående/Enligt överenskommelse

Omfattning: 100%. Vi söker en person till kvällsskiftet, och en till nattskiftet

Placering: Hillerstorp, Jönköpings län

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swede-Wheel AB

Placering

Gnosjö

Kontaktperson

Swede-Wheel AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons