Jobbsafari är en del avschibsted logo

Creative Business Developer

Keesing · Stockholm · Ansök senast 9 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?

Till förmån för vår kund Keesing söker vi just nu en; Creative Business Developer

Är du smart, rolig och får folk att må bra?

Det är precis så vi beskriver våra produkter på Keesing!

Om rollen
Ditt arbete kommer vara att hitta rätt kunder, skapa kreativa lösningar för deras utmaningar och hjälpa dem att öka sin affär.

Exempel på en digital affär

Kund X har köer vid kassan/gaten/telefonkön och önskar att erbjuda smart underhållning för de som väntar. Din uppgift är att komma på en lösning och sedan genomföra den. Tre exempel på förslag: vi skapar en QR-kod som skannas och leder till en spelplattform på användarens egen mobil. Eller ett quiz som presenteras på en storskärm som finns på tex flygplatsen. Eller ett knappval på mobilen i telefonkön som leder till en sudoku att lösa medan man väntar på att kopplas fram.

Din erfarenhet
För den här rollen behöver du vara
Lyhörd
Lösningsorienterad
Kreativ
Snabbtänkt
Framåt
Noggrann och meriterande är det om du har ett nätverk inom retail eller angränsande.

Din bakgrund ser vi gärna är inom retail och angränsande branscher, då erfarenhet och kontaktnät underlättar arbetet markant. Kanske har du varit kreativ säljare innan - eller så kanske du har varit inköpare på Dollarstore, projektledare på Adlibris, affärsutvecklare på Ica, marknadschef på Stureplansgruppen eller kategoriansvarig på Runsvengruppen.

Du behöver förstås gilla tankesport och kunna räkna på affärer och hålla budget, men vi söker främst rätt person. Vi garanterar att du får ett roligt jobb, härliga kollegor och spännande utvecklingsmöjligheter i en växande bransch.

Ansökan
Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag via länken eller på work@talentpartner.se!

Se gärna också alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Keesing

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons