Jobbsafari är en del avschibsted logo

Controller

Fogmaker International AB · Växjö · Ansök senast 15 dec. (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi förstärker nu Fogmakers organisation och söker en:
Controller

Ditt uppdrag
Som första controllern på Fogmaker blir ditt uppdrag att både strategiskt och operativt bidra till hela företagets utveckling, från utveckling och inköp via produktion och logistik till försäljning och eftermarknad. Bidraget består bland annat av ekonomiska analyser av processer, produkter och projekt. Du bidrar också med alla typer av för- och efterkalkyler samt fortlöpande ekonomisk uppföljning av verksamhetens olika delar.

Du deltar på ledningsgruppsmöten och redovisar då analyser och ger rekommendationer. Du är en av våra centrala spelare i affärssystemet och är därför ansvarig för dess drift och utveckling. Arbete i, ansvar för samt utveckling av andra IT-system kan förekomma.

Då tjänsten är ny så är det viktigt att du har förmågan att själv utveckla arbetssätten vad gäller metoder, mätetal och rapporter.

Vem är Du?
Vi söker dig med relevant akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Du har ett stort intresse för dataanalys och databashantering, och är en fena på Excel. Du har en god förmåga att analysera, och kan, på ett pedagogiskt sätt, presentera och kommunicera data. Vi ser att du pratar och skriver svenska flytande samt klarar professionell kommunikation på engelska.

Som person tror vi att du är lyhörd, självständig och driftig med hög förmåga att slutföra. Du har ett affärssinne som ständigt utmanar det nuvarande läget och trivs i en framåtriktad miljö.

Eftersom du också kommer att arbeta med vårt affärssystem är det självklart meriterande om du tidigare har arbetat i SAP B1.

Du kommer att rapportera direkt till operativ chef.

Låter det intressant?
Vill Du veta mer – hör gärna av dig till mig, Axel Carlsson, Operation Manager, axel.carlsson@fogmaker.com eller 072 – 249 9044.

Din ansökan skickar du senast 2021-12-15 in till vår HR-chef birgitta.mattsson@fogmaker.com

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fogmaker International AB

Placering

Växjö